‘Omgaan met draken’ door Jeanne Bakker op het ZwembadBranche Congres

Een vervelend, narrig en vooral irritant persoon. Grote kans dat je iemand kent die hieraan voldoet. Iedereen heeft namelijk wel zo’n iemand in zijn of haar omgeving. Klinkt niet misschien meteen als een probleem, gewoon vermijden. Maar wat als dit niet kan? Volgens Jeanne Bakker rest er dan nog maar één oplossing: de draak temmen. Via allerlei hilarische en herkenbare voorbeelden met een wetenschappelijke onderbouwing, helpt zij je hierbij tijdens het ZwembadBranche Congres op 22 maart. Met als resultaat dat je meer weet over gedrag én jezelf, hoe je overkomt en natuurlijk ook hoe je draken echt kunt temmen. 

Gedrag

Soms gaan je haren in je nek gewoon rechtovereind staan bij iemand. Wat doe je dan, hoe ga je met zo iemand om? En wat als het om je baas gaat, of de collega met wie je veel samenwerkt, of een zwemouder waar je veelcontact mee hebt of iemand die je aquasport geeft? Je kunt er dan niet omheen en moet toch samen door een deur kunnen. Jeanne weet hoe jij deze draak kan temmen. Aan de hand van een aantal verschillende variaties op gedrag geeft zij je een beter beeld van de draak die je voor je hebt en van jouzelf. Om vervolgens te zorgen dat je ook met de grootste draak overweg kan. Daarbij deinst zij er niet voor terug om heilige huisjes omver te gooien. Als rasechte Amsterdammer is zij robuust en scherp en in het bezit van de bekende Amsterdamse humor. Daarbij gebruikt zij inzichten uit verschillende disciplines, waaronder Psychologie en Opleidingskunde, aan de hand waarvan zij vlijmscherp de vinger op de zere plek weet te leggen.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Door een deur

Na deze lezing op de ZwembadBranche Dag kun je alle draken aan en hoef je nooit meer iemand te ontlopen. Jeanne weet inmiddels als geen ander waar zij het over heeft. In de afgelopen 20 jaar deed zij ruime ervaring op in het trainersvak, als opleidingskundig adviseur en beïnvloedingsexpert. Daarbij heeft zij al meerdere boeken op haar naam staan, waaronder de bestseller ‘Omgaan met Draken’. Als energieke trainer zorgt zij met haar lezingen altijd voor impact en doordat zij haar publiek een spiegel voorhoudt, laat zij mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s. En zichzelf. Door de mix van wetenschap en humor zijn de lezingen altijd prikkelend en uitdagend en zeker ook praktisch. Maar bovenal draagt zij zo bij aan waardevolle relaties. Of het nu gaat om familie, collega’s of klanten: jij kan hierna met iedereen door een deur.

Wil jij je ook draken leren temmen door Jeanne? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 22 maart.

Tijdens het ZwembadBranche Congres zal ook Arjan Erkel spreken, hij deelt zijn ingrijpende verhaal en hoe het zijn leven veranderde en vertelt Max van den Burg hoe je het nóg leuker kunt maken. Wil jij dit niet missen? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 22 maart.


advertentie

VDH Watertechnology