Max van den Burg maakt het ZwembadBranche Congres nóg leuker!

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Soms valt er weinig te lachen, maar juist dan kan humor ook een uitkomst bieden. Het activeert de gelukstransmitters in de hersenen en heeft zo een positief effect op onze lichamelijke en mentale gezondheid. Daarbij kan het ook een tunnelvisie doorbreken en onze horizon verruimen. Max van den Burg laat met zijn verbeelding en humor – tezamen met zijn podiumervaring, ruime dosis aan energie en een gezond stukje bezinning- zien wat de kracht van humor is. Hoe je het leven van jezelf en anderen nóg leuker kan maken.

Fotograaf: Eddie Mol

Positief effect

Een lezing van Max van den Burg staat garant voor humor, met zijn herkenbare typetjes en kleurrijke anekdotes heeft hij de lachers op zijn hand. Met zijn aanstekelijke humor is de sfeer gelijk goed. Maar humor is tevens een machtig middel om mensen voor je te winnen, je verbonden te voelen met de ander, de angel uit conflicten te halen en de spanning als sneeuw voor de zon te doen laten verdwijnen. En ook op de werkvloer zorgt het voor energie, ontspanning en verbinding. Een goede sfeer en onderlinge humor kunnen er zelfs voor zorgen dat mensen ergens blíjven werken. Daarnaast heeft het op klanten een positief effect. Met de juiste toon kun je zwemliefhebbers, zwemouders of kinderen voor je winnen. Maar humor kan ook averechts werken en juist zorgen voor een vervelende ondertoon. Het is immers persoonsgebonden en wat als grappig wordt ervaren door de één is minder grappig of zelfs pijnlijk voor de ander. Het is dan vooral belangrijk om te kijken naar de gemene delers die ons met de ander laten lachen.


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.Gelukstransmitters

Samen met Max ga je tijdens het ZwembadBranche Congres die gemene delers zoeken en ontdekken wanneer en waarom iets juist wel of niet leuk zou kunnen zijn. Hoe gebruik je humor in je werk, op de juiste manier, rekening houdend met de huidige tijdsgeest? Met zijn meer dan 15 jaar podiumervaring weet Max hoe je humor laat ontstaan en hoe je het bewust(er) toepast. Maar ook heeft hem een eigen kijk gegeven op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaalt naar de ander. Zijn handige tools, technieken en tips maken het dan ook nóg leuker met je collega’s en klanten. En natuurlijk kan dat niet zonder dat er gelachen wordt. Gegarandeerd dat je gelukstransmitters worden geactiveerd en je vrolijk en energiek van start gaat wat deze dag ook nog eens leuker maakt.

Tijdens het ZwembadBranche Congres zal ook Arjan Erkel spreken, hij deelt zijn ingrijpende verhaal en hoe het zijn leven veranderde. Wil jij dit niet missen? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 22 maart.

Kijk hier voor meer informatie over het congres en de overige sprekers.


advertentie

XS2 voor Zwembaden