Nog 3 weken – #ZBBC14

Vandaag nog 3 weken en dan organiseren wij het congres ‘Slimmer ondernemen in de zwembranche’. Welke kansen zijn er? Hoe ga je mee met nieuwe trends en ontwikkelingen? En natuurlijk hoe doen anderen dat? Houden deze vragen jou bezig: Kom dan op 12 maart 2014 naar het ZwembadBranche Congres en laat je inspireren door een mooie line up aan sprekers en uiteenlopende workshops.

Workshops
Naast de plenaire sessies van Jos Burgers en Marc Lammers zijn er 8 workshops waarin het ondernemerschap en de trends en ontwikkelingen in de branche centraal staan. In totaal zijn er 3 workshoprondes tijdens het ZwembadBranche Congres waarin je kunt kiezen uit de volgende workshops:
sprekers workshops

Vragen voor onze paneldiscussie Zwemonderwijs 3.0
Hoe kunnen we het huidige zwemonderwijs verbeteren en er meer uithalen zodat het leren zwemmen, maar uiteindelijk ook het zwemmen, in populariteit toeneemt? Tijdens het ZwembadBranche Congres gaan Ton van der Eerden, Claartje Driessen en Thamar Henneken hier in de paneldiscussie ‘Zwemonderwijs 3.0’ dieper op in. Maar vooraf zijn wij al benieuwd naar jouw mening.

Heb jij een prangende vraag of prikkelende stelling voor deze discussie? Klik hier en deel deze met je collega’s en wij nemen het mee in de discussie op het ZwembadBranche Congres.

Kijk hier voor meer informatie of hier om je aan te melden.