Nationaal Onderzoek Zwemouders

Binnen de zwembranche is veel aandacht voor het leren zwemmen van kinderen. Zeker de afgelopen periode hebben verschillende onderzoeken weer eens aangegeven wat de huidige status is. Hoe zwemvaardig zijn onze kinderen eigenlijk? Wie heeft het volledige zwem-ABC, zijn er kinderen die überhaupt nog geen diploma hebben na het verlaten van groep 8? Belangrijke gegevens waarop gestuurd kan worden. Maar weten we eigenlijk wel voldoende over hoe ouders tegen zwemles aankijken? Wij hebben daarom een onderzoek uitgezet onder zwemouders: het Nationaal Zwemouders Onderzoek.

Help en doe mee!
Dit onderzoek is bedoeld voor ouders die een kind op zwemles hebben en geeft informatie over hoe zij tegen zwemles aankijken en de zwemlesaanbieder. Om zoveel mogelijk ouders te bereiken, hebben wij jouw hulp nodig. De vragenlijst is eenvoudig door te sturen naar zwemouders. Vervolgens kan men de lijst invullen en worden de resultaten automatisch verzonden en verwerkt. En als jij wilt weten wat jouw zwemouders hebben ingevuld, kan dit ook. Ieder zwembad kan een rapport opvragen van de onderzoeksresultaten van de zwemouders waaronder de vragenlijst is uitgezet. Zo kan het onderzoek van belang zijn voor de zwembranche in het algemeen en jouw zwembad of zwemschool in het bijzonder. Benieuwd naar de vragen, klik hier


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.Wil jij ook weten hoe de zwemouders denken over de zwemles in jouw accommodatie? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt jouw eigen url die je kunt uitzetten onder jouw zwemouders. Let op! Pas Bij 100+ reacties op jouw enquete krijg je de rapportage toegezonden.


advertentie

Pomaz