15 oktober ZwembadBranche Dag

‘Het winnen van de ZwembadBranche Awards is voor ons een mooie erkenning’

Zwemschool Spetterclub Tiel bestond slechts een jaar toen het al in de prijzen viel. Meteen een mooi signaal dat men op de goede weg is. “We hadden nooit gedacht dat we gelijk al zouden kunnen winnen. Toen we ons aanmeldden waren we nog niet zo heel lang bezig. De nominatie was dus al bijzonder, laat staan het winnen van de prijs. En dan nog wel in 2 categorieën: beste zwemschool en beste zwemlesteam.

Beloning

Een grotere beloning kun je eigenlijk niet krijgen. Nu mocht Spetterclub Tiel ook niet klagen, aan aanmeldingen geen gebrek. Maar het is volgens Marciano Millenaar wel een bevestiging dat men op de goede weg is. “Al vanaf het begin hebben wel veel positieve reacties gekregen. Ook met de aanmeldingen ging het goed. Zonder dat we hier heel veel ruchtbaarheid aan hebben gegeven, liepen de lessen vol. Het ging als een lopend vuurtje waardoor we al snel groeiden.”


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Lees ook: ‘Wij maken bewust een praatje met onze bezoekers’

Gunnen

Gebleken is ook dat men tevreden was. Met een mooie score behaalde Spetterclub Tiel de twee Gouden Zeepaardjes. “De reacties erna waren heel leuk. Het is natuurlijk altijd fijn om te horen dat mensen het terecht vinden en het je oprecht gunnen. Onze instructeurs hebben passie voor het vak en werken met veel toewijding om de kinderen te leren zwemmen. Als je merkt dat jouw klanten dat ook zo ervaren, doet uiteraard altijd goed.”

Uitbreiden

Inmiddels is het zwemlesteam van Spetterclub Tiel alweer uitgebreid en zijn er plannen om meerdere vestigingen te runnen. “Dit jaar doen we weer mee, wie weet komen we dan weer zover. Aan ons zal het in iedergeval niet liggen, wij doen zoals altijd weer ons uiterste best om van de zwemles een feestje te maken!”

Meld jouw accommodatie vandaag nog aan voor de ZwembadBranche Awards


advertentie