15 oktober ZwembadBranche Dag

Gezocht: vakgenoten die het verschil maken

Ken jij iemand die buiten de geijkte paden durft te lopen, onderscheidend is, soms tegen de stroom in zwemt en een beetje eigenwijs is. Die dingen altijd net even anders ziet, rebels is en daarmee in onze branche het verschil maakt. Oftewel: mensen met passie voor hun vak die in staat zijn om dingen echt anders te doen of te veranderen. Als jij zo iemand kent, laat het ons dan weten want naar diegene zijn wij op zoek!

ZBB50
 


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.Jij bepaalt de lijst

De redactie van ZwembadBranche stelt dit jaar voor het eerst een top 50 samen van onmisbare mensen. Van mensen in het vak die op de een of andere manier hun stempel hebben gedrukt op de Nederlandse zwembranche. Hiervoor hebben we alleen wel jouw hulp nodig, want wij zijn op zoek naar jouw collega’s. Jij kunt samen met iedereen die werkzaam is in de zwembranche mensen aandragen en zo deze lijst mede bepalen. Uit deze lijst van 50 vakgenoten zal uiteindelijk de persoonlijkheid van het jaar 2017 worden gekozen.

Aanmelden

Stel je eens voor: ‘Welke vakgenoot zou je het meeste missen als hij of zij niet meer zou werken in onze branche? Weet jij iemand? Meld hem of haar dan vandaag nog aan. Je kunt maximaal 3 collega’s voordragen voor de ZwembadBranche Top 50. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen vanuit de branche. En wat valt er eigenlijk te winnen? Uiteraard de eeuwige roem en daarnaast een Gouden Zeepaardje. De uitslag wordt op woensdag 11 oktober bekend gemaakt tijdens de ZwembadBranche Dag.

ZwembadBranche Awards

Naast de persoonlijkheid van het jaar zijn er ook prijzen voor de meest inspirerende samenwerking en innovatie van het jaar. Verder zijn we ook op zoek naar het beste zwemlesteam, de beste accommodatie, de beste zwemschool en de meest klantvriendelijke accommodatie. De winnaars van deze categorieën worden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten. Aan hand van een korte vragenlijst op een online review pagina kan men een beoordeling geven waarmee de deelnemers op diverse aspecten door hun klanten beoordeeld. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina voor deze awards.


advertentie