10 oktober ZwembadBranche Dag

Eindelijk weer samen!

Na 3 jaar was er gisteren dan eindelijk weer een ZwembadBranche Dag. Met 1.000 professionals uit de zwembranche en 240 leveranciers hebben wij weer kunnen genieten van een dag waar de zwembranche echt centraal staat. Er is weer volop informatie gedeeld en inspiratie opgedaan en bovenal ook weer even bijgepraat. De ZwembadBranche Dag was dit jaar voor het eerst in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, maar behalve een hele nieuwe locatie voelde deze dag gewoon weer als vanouds.

Kennis delen en kennismaken

Elkaar ontmoeten was een belangrijk argument om deze dag te bezoeken. Door corona konden de edities van 2020 en 2021 geen doorgang vinden en moest er twee jaar worden gewacht op een collectief samenzijn. Dat terwijl deze dag naast alle informatie en inspiratie vooral ook zo gewaardeerd om het sociale aspect. Natuurlijk liggen er ook nu weer enorme uitdagingen om te managen en het is dan fijn dat je collega’s uit het hele land kunt spreken. Niet alleen om van elkaar te leren, maar ook om elkaar bij te staan. Uiteraard keken de bedrijven die deze dag mogelijk maken eveneens erg uit naar het weerzien met hun klanten en relaties. Ook bij hen was er in de afgelopen twee jaar veel gebeurd en konden zij nu eindelijk deze informatie breeduit delen met de markt. Zoals gebruikelijk werden er gedurende de dag tevens diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen gegeven.


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.Bedankt!

Wij kijken in ieder geval terug op een geslaagde dag. Dank hiervoor aan alle exposanten, workshopbegeleiders en bezoekers. Wij hopen natuurlijk dat jullie net zo van deze dag hebben genoten als en wij en kijken nu al uit naar de volgende editie in 2023!

Kijk hier voor een fotoverslag van Jan Buteijn.


advertentie

XS2 voor Zwembaden