Wintertijd Challenge heeft een mooi bedrag opgehaald

Zaterdagnacht is het ‘voorlopige’ eindbedrag van de Wintertijd Challenge 2017 bekend gemaakt. De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement dat is geïnitieerd door Spieren voor Spieren waar deelnemers onder het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ geld inzamelen voor alle 20.000 kinderen met een spierziekte. In de nacht van 28 op 29 oktober vond de 7e editie van dit evenement plaats, waarbij bij het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd op meer dan 90 locaties actief werd gesport.

Topprestatie

Directeur Minke Booij nam op het hoofdevenement in Zoetermeer de cheque met het fantastische bedrag van € 174.375,- in ontvangst. Minke Booij: “Wat ontzettend bijzonder dat zoveel mensen in deze nacht een topprestatie leveren”. Het bedrag zal nog verder oplopen, aangezien er nog tot eind november de mogelijkheid is om geld te doneren. Informatie over het definitieve eindbedrag volgt.


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.Lees ook: Wintertijd Challenge, wat gaat jouw zwembad doen?

Bedankt!

Via deze weg wil Spieren voor Spieren de deelnemers en donateurs die een topprestatie hebben geleverd, hartelijk bedanken voor hun inzet! “Mede dankzij de inzet van onder meer de zwembaden hebben we een fantastische Wintertijd Challenge 2017 neer kunnen zetten!” Ook kind-ambassadeur Sylvie wil iedereen hartelijk bedanken: “Ik wil alle ‘top’sporters bedanken voor hun inzet. Want dankzij jullie kan Spieren voor Spieren zich inzetten voor kinderen zoals ik”.


advertentie