ZwembadBranche Congres verplaatst naar woensdag 24 maart 2021

Het ZwembadBranche Congres dat oorspronkelijk op woensdag 25 maart zou plaatsvinden was al uitgesteld naar woensdag 9 september en is nu opnieuw uitgesteld naar 24 maart 2021. Helaas lukt het ons niet om een passende nieuwe locaties te vinden voor ons congres. Door de beperkingen die door de anderhalvemeter samenleving zijn voorgeschreven was het niet mogelijk om ons congres te laten plaatsvinden in onze congreslocatie in Apeldoorn. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie maar helaas zonder succes. Wij zien dan ook geen andere reden dan ons congres opnieuw uit te stellen. Het congres zal nu plaatsvinden op woensdag 24 maart 2021.

Hotel de Cantharel, onze sprekers en onze partners uit de branche hebben gelukkig heel begripvol gereageerd op deze beslissing en daar zijn wij hen dan ook erg dankbaar voor.

Wij hopen dat je ook begrip hebt voor ons besluit en op 24 maart 2021 ook weer aanwezig zult zijn. Uiteraard is het ticket dat je hebt gekocht [eventueel met een diner of overnachting] ook dan gewoon geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op woensdag 24 maart, dan kun je net als anders een collega vragen om in jouw plaats te komen. Als dat niet lukt, kun je je ticket annuleren en krijg je je geld terug.

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben, bel +31(0)227593433 of mail naar info@zwembadbranche.nl.

Bekijk het volledige programma op onze speciale congrespagina