Let op! Laat je NIET verleiden om toch te komen…

Nog minder dan een week en dan is het weer zover: het jaarlijkse ZwembadBranche Congres. Heb jij je nog niet aangemeld? Logisch toch. Je collega’s in real life ontmoeten en daar een hele dag aan besteden is zó 2017. Wie gaat er tegenwoordig nog naar een congres? Zonde van je tijd! Je snapt dan ook niet waarom er inmiddels meer dan 220 collega’s zich WEL hebben aangemeld… Misschien twijfel je toch nog en ben je nog niet overtuigd. Geen zorgen, hierbij 4 redenen waarom jij vooral voet bij stuk moet houden.

Niet komen

  1. ‘Ik ben geen manager maar een inspirator’, zeggen steeds meer collega’s. Nou jij bent wel een manager, uiteindelijk moet er toch gewerkt worden. Voor jou geen onvergetelijke lezing van André Kuipers, workshops over gelukkige medewerkers of luisteren naar de ervaringen uit de fitnessbranche. Alsof een fitnesscentrum te vergelijken is met een zwembad. Nee, je kunt maar beter niet gaan.
  2. Innovatie is een modewoord, maar eigenlijk inmiddels een achterhaald begrip. Een containerbegrip voor iedereen die eigenlijk niet meer weet wat de volgende strategische stap zou moeten zijn. Nee, daar prik jij natuurlijk zo doorheen. En wedden dat er uiteindelijk na het congres toch niks verandert?
  3. Een hele dag weg en zo vroeg op? zonde van je tijd! Om te beginnen kun je nog even lekker blijven liggen en daarna je tijd nuttig besteden door te vergaderen, je team achter de broek te zitten, plannen te bedenken. Al die uren waar anderen naar ‘inspirators’ luisteren, kun jij bergen werk verzetten. En die inspirerende verhalen lees je wel in één of ander vakblad.
  4. Alweer netwerken?! Wat levert een netwerkbijeenkomst nou daadwerkelijk op behalve handjes schudden en misschien een paar nieuwe visitekaartjes van mensen die je liever na het congres toch nooit meer spreekt. Eigenlijk weet je nu al dat je uiteindelijk met je bekende collega’s staat te praten.

Of toch wel….

  1. Een lezing van André Kuipers, een astronaut met een bijzondere blik op de aarde: hoe vaak maak je dat mee? En Richard van Hooijdonk die fascinerend kan vertellen over de spannende dingen die staan te gebeuren. Of Ronald Wouters, waarom zou je steeds het wiel opnieuw uitvinden? En natuurlijk de workshops. Kortom, een inspirerende manier om -aangevuld met de nodige humor- weer even anders naar je werk te kijken.
  2. We leven in een snelle wereld en ontwikkelingen gaan snel. De toekomst is nabij, maar gelukkig blijven al deze innovaties en ontwikkelingen voor jou als bezoeker zeker niet onopgemerkt.
  3. Het lezen van inspirerende verhalen is zeker een aanrader. Wij zullen dit niet ontkennen… Maar wist jij dat een gemiddelde congresbezoeker zes gesprekken voert waar je anders zes middagen voor nodig hebt? In deze tijd van social media is een real life ontmoeting dus eigenlijk wél heel waardevol. Een beleving waaruit je nog lang energie put.
  4. Dit is één van de weinige dagen waar je veel leuke collega’s uit de zwembranche kunt tegenkomen. Wij zorgen voor een file-vrij en compleet verzorgd programma, jij hoeft er dus eigenlijk alleen maar te zijn. Een mooi moment om kennis te delen en kennis te maken.

Ja, je komt toch nog?

Mocht je nu toch van gedachte veranderd zijn, meld je dan vandaag nog aan. We zouden het natuurlijk erg leuk vinden om jou 28 maart ook te ontmoeten! Dus waar wacht je nog op? Meld je aan via deze link.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Hellebrekers