23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Guido Thys: de ‘bedrijfsverloskundige’ over loslaten


Volgens Guido Thys draait het maar om 1 ding: waarde creëren voor (toekomstige) klanten, maar ook voor medewerkers. Als bedrijfsverloskundige helpt hij graag bij het ter wereld brengen van die waarde. Hoe? Door zijn publiek voortdurend op het verkeerde been te zetten: dit houdt iedereen bij de les en laat je door een andere bril kijken. Zeker belangrijk bij (gedrags)veranderingen. Want verandering, dat is volgens Thys hard nodig. Op alle fronten. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe werkelijkheid. We moeten andere dingen doen of dezelfde dingen anders. En daar weet Thys alles van, als dwarsdenker tovert hij alternatieve paden tevoorschijn daar waar anderen vastroesten. Op bijzonder humorvolle wijze geeft hij praktische handreikingen voor het maken van keuzes en het creëren van oplossingen. Wat daarbij helpt is zijn favoriete aangeboren afwijking: outside-the-box denken. Tezamen met zijn ‘Belgische’ aanpak van eenvoudige en met humor doorspekte redeneringen, een wetenschappelijke onderbouwing en een ongeëvenaarde kennis van ondernemerschap is dit niet alleen vermakelijk, het zet je ook aan het denken.

Programma ZBBC
Tijdens het ZwembadBranche Congres spreekt ook Meneer Reimers, de flamboyante side kick van Herman den Blijker, die met zijn 50 jaar ervaring als geen ander weet hoe het eigenlijk ‘heurt’. Tot slot laat Jaap Bressers je beseffen door zijn pakkende en persoonlijke verhalen waar het eigenlijk om gaat. Daarnaast zijn er workshops over onder meer gastvrijheid – hoe breng ik de woorden van Reimers in de praktijk-, het Business Model Canvas om goed te kunnen bepalen waar je als zwembad heen wilt en laat de nieuwe werkgeversorganisatie voor zwembaden en zwemscholen (WiZZ) hun plannen zien. Tussendoor is er de nodige ruimte om collega’s te ontmoeten.


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.Aanmelden
Kortom een dag vol inspiratie waar je naast kennisdelen ook weer even kunt bijpraten met je collega’s. Heb jij je nog niet aangemeld maar ben jij net als je collega’s benieuwd naar de sprekers en uiteenlopende workshops? Meld je dan aan en kom op 16 maart 2017 ook naar het ZwembadBranche Congres in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website.


advertentie

Dewi Online