ZBB #65: Alles over de ZwembadBranche Dag

Vandaag ligt ZwembadBranche #65 in de bus, de extra dikke beurseditie met maar liefst 108 pagina’s leesplezier. In het beurskatern vind je alles over de ZwembadBranche Dag van 9 oktober. Benieuwd wat er verder in deze speciale beurseditie staat? Bij deze een sneak preview. En wil je ZwembadBranche volgende keer ook offline kunnen lezen, meld je dan aan voor een gratis abonnement.

ZwembadBranche Dag

De extra dikke uitgave staat boordevol informatie over ZwembadBranche Dag van 9 oktober. In het beurskatern staan alle exposanten. Daarnaast vind je een overzicht van alle andere activiteiten zoals workshops, spreekuren en het Bewuste Horecapunt.

Kinderen voelen zich vaak kwetsbaar in het zwembad

De zwemdocent begeleidt kinderen doorgaans slechts een korte tijd, doelgericht op weg naar een zwemdiploma. Daardoor is het niet altijd gemakkelijk om hen goed te leren kennen. En juist dat is noodzakelijk, zeker als ze zich niet naar verwachting gedragen. Pedagoge Simone Mark vertelt over kwetsbaarheid, het lezen van lichaamstaal, het geven van aandacht en aanraken. Meer weten? Kom ook naar de workshop van Simone Mark op de ZwembadBranche Dag.

Vullen of voeden in het zwembad

In voetballand is het al een begrip: de gezonde kantine. Wat Lili Genee-Pirayesh betreft komt daar binnenkort ook de horeca van zwembaden bij. Meer gezonde producten aanbieden en vooral ook dat bredere assortiment laten zien. Hoe je die verandering realiseert? Voor Lili is vooral samen optrekken belangrijk. ”We zoeken verbinding in de hele keten.” Meer weten? Kom naar het Bewuste Horecapunt waar Vullen of Voeden en Team:Fit staat.

En meer…

veel meer zo vertelt Charmila Maassen over hoe je verbale agressie kunt voorkomen, laat Inger Vierhout zien waarom je meer moet doen met Instagram, lees je hoe NL Zwemveilig mensen van niet westerse komaf wil wijzen op de gevaren van water en kun je alles lezen over de exposanten die op de ZwembadBranche Dag staan.
Hellebrekers