15 oktober ZwembadBranche Dag

Technisch congres met als thema ‘Veiligheid in zwembaden’

In het kader van de nieuwe zwemwaterregelgeving die in 2018 wordt verwacht, moeten zwembaden aan kunnen tonen dat ze hygiënisch en veilig zijn. En dan hebben we het natuurlijk niet over een jaarlijkse keuring en een aantal stickers naast de hoofdingang. Maar waar hebben we het dan wel over? Tijdens het Technisch Congres op 5 oktober wordt het onderwerp ‘veiligheid’ uitgebreid besproken door diverse professionals.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Programma

Centraal staat het meten van de veiligheid, het valideren van meetmethodes en het juridisch aspect. Maarten Keuten (TU Delft / Hellebrekers Technieken) gaat dieper in op de PDCA cirkel, Ruud van Herpen (TU Eindhoven) op het instrumentarium en Chris van Veluwen op het systeemgericht toezicht. Maar ook de Omgevingswet wordt nader bekeken door Luc Vosters, het Mulier Instituut kijkt door de bril van de consument en Stichting Zwembadkeur licht toe wat het keurmerk de zwembaden te bieden heeft. En tot slot vertelt Jakko Koenis (Slangen + Koenis Architecten) over hygiëne en veiligheid in het ontwerpproces en Klaas Winters over de rol van certificering en keurmerken.
Tussentijds is er ruimte in het programma voor discussie. Gelegenheid om te netwerken is er tijdens de pauzes onder het genot van een walking diner.

Aanmelden

Wil jij ook meer weten over veiligheid in zwembaden? Kom dan 5 oktober naar het Technisch Congres in Utrecht. Het congres is van 16.00 tot 21.00. Een ticket kost € 275,00, dit is inclusief diner. Voorafgaand kun je een bezoek brengen aan de ZwembadBranche Dag.
Kijk voor meer informatie op www.zwembadbranche.nl/tc of meld je direct aan via zbb.paydro.com/technisch-congres

Sprekers

sprekers-zbbtc16-zw


advertentie

XS2 voor Zwembaden