Wintertijd Challenge 2016

De nacht van 29 op 30 oktober 2016, duizenden mensen verspreid over ruim 150 locaties in Nederland. Gespannen gezichten. Iedereen is er klaar voor. Het is 02.00 uur ’s nachts. Met één seconde is het voorbij. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden. Tijd winnen om de behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren. Welkom bij de Wintertijd Challenge van Stichting Spieren voor Spieren. Doet jouw accommodatie al mee??


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Uniek sportevenement in de nacht?
Veel kinderen met een spierziekte hebben 24 uur per dag hulp nodig van hun ouders. Ook ’s nachts. Tijdens de Wintertijd Challenge vragen we je om één keer ’s nachts je bed uit te komen. Nergens anders wordt er in 1 seconde (+ het uur winst door het verzetten van de klok) zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Organiseer ook een Wintertijd Challenge bij jouw accommodatie!

Lach op het gezicht
Spieren voor Spieren wil de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen. Tot slot wil men blijdschap voor kinderen met een spierziekte en hun families zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken. De Wintertijd Challenge maakt dit mogelijk.

Doe ook mee
Diverse zwembaden/zwemscholen zijn al vertegenwoordigd deze nacht, maar er is zeker nog ruimte voor meer. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, maar wil je wel graag een Challenge op jouw accommodatie organiseren. Kijk dan op www.wintertijdchallenge.nl voor meer informatie.


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier