Staat jouw accommodatie al in de lijst?

In de volgende uitgave van ZwembadBranche maken we weer de halfjaarlijkse Social Media Top 50 bekend. De zevende editie alweer. In de lijst van november stonden 98 zwembaden en zwemscholen, hiermee geeft deze lijst een goed beeld van hoe de zwembranche scoort op social media. In de top 50 zitten voornamelijk bedrijven die een goede Likealyzer score behalen. Deze hoge score wordt vooral behaald door interactie, een belangrijke graadmeter in deze ranking. Het is daarbij ook steeds minder relevant welke aantallen fans of volgers je hebt. Het aantal fans geeft slechts het potentiële publiek weer.

Likealyzer
Net als bij de vorige ranking zullen wij voor de komende lijst ook weer gebruik maken van de likealyzer score. Wanneer je de URL van jouw zakelijke Facebookpagina invoert in LikeAlyzer krijg je een pagina met een analyse van jouw Facebook pagina middels een cijfer met daarbij tips en aanbevelingen om de interactie met je Facebook fans te verbeteren. Naast interactie kijkt deze tool ook naar andere zaken zoals reactietijd op vragen. Het is dus een aanrader om dit voor jouw pagina te doen en om te kijken hoe je jouw score kunt verbeteren, zodat je in de komende lijst nog beter scoort in onze ranking.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Interactie, interactie, interactie!
Ga je beginnen met social media, start dan vooral met Facebook en richt je met name op de interactie. Veel bedrijven fixeren zich volledig op het aantal fans dat ze hebben en schenken weinig tot geen aandacht aan de vervolgstappen: hoe gaan we de dialoog aan met deze fans?

Niet aangemeld?
Maak jij kans om de winnaar van de vorige keer, Laco Glanerbrook, op te volgen maar ben je nog niet aangemeld? Meld je aan door een mailtje naar info@zwembadbranche.nl met jouw zakelijke twitteraccount en facebook pagina en wellicht sta jij in juni ook in de lijst.

Masterclass ‘Social Media in de praktijk’
Wil je nog hoger eindigen in onze ranking en wil je nog beter leren werken met social media? Meld je dan snel aan voor onze masterclass ‘Social Media in de praktijk’ op 16 juni – Apeldoorn. Wist je trouwens dat 78% van alle zwemouders actief is op social media? Nog een reden om social media te gaan gebruiken! Kijk voor meer informatie op www.zwembadbranche.nl/masterclass


advertentie

Splash Software