Pomaz reikt gratis Dolphin bodemzuiger uit aan bad Bloemendal Nijkerk

IMG_0404
Pomaz helpt de zwembadinstallateur of zwembadexploitant meer uit de markt te halen. Dat doen we met materialen. Met het grootste en meest actuele assortiment aan onderdelen in Nederland en België. Dat doen we met kennis. Als degene die internationale ontwikkelingen in de branche signaleert en deelt. En dat doen we met passie en plezier, vanuit de drang om bij te dragen aan het invullen van de behoefte op de markt aan gemak en gezondheid.

‘Wij willen uw zwembad gratis schoonmaken’
Om bovengenoemd streven kracht bij te zetten is er recentelijk een brede actie opgezet gericht aan de openbare publieke zwembaden in Nederland onder de noemer ‘pomaz wil uw zwembad graag gratis schoonmaken’. Enerzijds om onze professionele lijn Dolphin bodemzuigers onder de aandacht te brengen, anderzijds om onszelf vrijblijvend uit te nodigen voor een demo ter plekke. Want wij willen namelijk niets liever dan direct in kontakt komen met de gebruiker, aldus de praktijk. Om te laten zien dat we de actie serieus namen deden we de belofte om onder de aanmeldingen een Dolphin Pro X2 bodemzuiger ter waarde van € 3.600,- te verloten.

De actie bleek een groot succes. Vanuit het gehele land werd er gereageerd en inmiddels hebben we al 10-tallen demo’s achter de rug en de agenda is de komende weken ook nog goed gevuld. Ook nu bemerken we dat een bodemzuiger eigenlijk ook een maatproduct is, de uiteindelijke modelkeuze is immers in hoge mate afhankelijk van het type bad, intensiviteit gebruik en het verwachtingspatroon.

De winnaar
Ook Dhr Tim Nagel, bedrijfsleider van bad Bloemendal te Nijkerk, reageerde positief op de actie en was daarom ook direct deelnemer in de loting voor de gratis Dolphin bodemzuiger. En wat blijkt, hij werd zelfs de winnaar. Toen we hem dat telefonisch meedeelden was hij blij verrast, een niet alledaagse verrassing. We beloofden echter niet alleen een gratis bodemzuiger te verloten, we deden tevens de belofte deze persoonlijk te komen brengen en demonstreren.

Vrijdag 27 juni was het zover, met een speciaal voor demo’s ingerichte aanhanger ging Bas Carpay (verantwoordelijke pomaz openbaar) richting Nijkerk om de bodemzuiger naar de nieuwe eigenaar te brengen. Uit eigen initiatief en puur enthousiasme besloot dhr Nagel zelfs de pers uit te nodigen om tijdens de uitreiking aanwezig te zijn. Een leuk gebaar waarvoor wij dhr Nagel dan ook nogmaals willen bedanken.

Wij wensen bad Bloemendal veel gebruiksgemak toe!