Peuterbad zwembad de Peppel

Het peuterbad van Zwembad de Peppel in Ede is bijna klaar. De kleine bezoeker van het zwembad kan binnenkort volop glijden, klimmen en spetteren in een compleet vernieuwd bad. Eind november vorig jaar is gestart met de verbouwing van het bad voor de allerkleinsten. Belangrijk uitgangspunt was daarbij om de peuters meer speelmogelijkheden te geven. Het nieuwe peuterbad is dan ook ingericht met een spuitende kikker, slang en schildpad, waterfontein en druipende paddenstoel. Maar ook een klautertoestel met glijbaan ontbreekt niet.
Door het zwembad is qua toestellen gekozen voor een eenvoudig maar kleurrijk thema dat de peuters van 0 tot 6 jaar zal aanspreken.
Het zwembad is blij met het begrip dat bezoekers hebben getoond gedurende de verbouwing. Een deel van het zwembad is immers afgeschermd geweest voor bezoekers en tijdens de bouwwerkzaamheden viel enige overlast niet te voorkomen. Dat is nu bijna voorbij. Zwembad de Peppel verwacht dat alle Edese peuters, samen met hun ouders, binnenkort het nieuwe peuterbad komen bewonderen en uitproberen. Het bad wordt nog deze maand in gebruik genomen. De exacte opleverdatum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.
advertentie

Pomaz