Rapportcijfer ZwembadBranche

In 2010 wordt ZwembadBranche voor het vijfde jaar uitgebracht. Eén van de belangrijkste kenmerken voor dit magazine is interactie met de branche. Deze interactie houdt dus ook in dat we de lezers regelmatig vragen het magazine te beoordelen. Het vorige lezersonderzoek werd eind 2007 afgenomen. Een goed moment om nu te kijken of wij nog altijd voldoen aan de wensen van de lezers. In totaal hebben 356 lezers het onderzoek ingevuld. De gemiddelde waardering ligt op een 7,3.
Een ruime voldoende dus. Verder is het leuk om te zien dat één magazine door meerdere mensen wordt gelezen. Het gemiddelde aantal lezers per magazine is zes. Voor de totale oplage van 3.700 betekent dit dat de gedrukte uitgave van ZwembadBranche door 22.175 mensen gelezen wordt. 14% van de lezers leest het magazine helemaal en 48% grotendeels. Een andere vraag, die vooral vooraf voor buikpijn zorgde, was ‘Wat doet u met een uitgave nadat u het gelezen hebt?’. Er kon namelijk op geantwoord worden dat men het magazine weggooit. Gelukkig wordt dit door slechts 10% van de lezers gedaan. De overige 90% heeft een betere bestemming dan het oud papier! Daarnaast is er een flink aantal tips en verbeterpunten aangedragen waarmee wij natuurlijk aan de slag gaan.

De waarderingen ziet u hieronder.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Wilt u een overzicht van alle resultaten van 2010? Klik hier


advertentie

XS2 voor Zwembaden