Je kaartverkoop in een stroomversnelling

De kaartverkoop in jouw zwembad kan sneller en makkelijker. Met Aquatickets zijn wachtrijen, nee-verkoop en geldkistjes verleden tijd. Aan de kassa en thuis online: met dit innovatieve ticketsysteem is de kaartverkoop in een paar klikken geregeld.

Een softwarepakket voor ticketing, zo mag je Aquatickets noemen. In de praktijk is het dé stroomversneller voor jouw kaartverkoop. Want naast een eenvoudig te bedienen programma is het vooral een slim en betaalbaar verkoopsysteem. De kant-en-klare oplossing voor jouw zwembad. 


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Kassasysteem én online ticketshop

Aquatickets is een overzichtelijk kassasysteem en online ticketshop in één. Verkopen, kopen, reserveren, betalen; alles gebeurt binnen één makkelijk te bedienen systeem. Losse tickets, abonnementen en strippenkaarten; elke kaartvorm is aan elkaar gekoppeld. En dat gewoon online, in de cloud.

Betaalbare en haalbare oplossing

Alles is snel aan Aquatickets. Binnen 24 uur kun je de software aanschaffen, implementeren en gebruiken. En de kosten? Aquatickets is opvallend betaalbaar: je betaalt een vast bedrag per maand en per verkocht ticket. Betaalbaar én haalbaar voor elk zwembad.

Meer weten?

Surf in een stroomversnelling naar www.aquatickets.nl of stuur een mail naar info@aquatickets.nl


advertentie

E.B.T.C.