Lijst Persoonlijkheid van het jaar is bepaald: wie wordt de winnaar?

Vorig jaar reikten we de eerste ZwembadBranche Awards uit. Ook de eerste Persoonlijkheid van het jaar werd gekozen. De winnaar kenmerkt zich door onderscheidende eigenschappen. Als iemand die buiten de geijkte paden durft te lopen, soms tegen de stroom in zwemt af en toe een beetje eigenwijs is. Vorig jaar voldeed Dirk Bouma volgens zijn branchegenoten hieraan. Maar wie wordt dit jaar zijn opvolger? We hebben veel kandidaten, maar wie de winnaar wordt is aan jou. Welke branchegenoot uit de lijst genomineerden mag het komende jaar deze bijzondere titel dragen?

Gekozen door de branche

De afgelopen weken kon iedereen in de zwembranche één of meer collega’s voordragen, hetgeen resulteerde in een lijst van namen. Ook nu is de zwembranche – en dus ook jij – aan zet. De persoonlijkheid van het jaar is echt een titel die de zwembranche toebedeelt aan een branchegenoot. Je kunt dan ook alleen stemmen als je als professional werkzaam bent in de zwembranche en dus van ons een uitnodiging krijgt om te stemmen. Je mag op één persoon stemmen waarvan jij vindt dat hij/zij de titel ‘Persoonlijkheid van het jaar’ verdient. Diegene met de meeste stemmen wint dan uiteindelijk.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Hoe kun je stemmen?

Om dus te voorkomen dat de persoon met het grootste marketingapparaat wint, is het enkel mogelijk om via een uitnodiging van ons te stemmen. Deze uitnodiging krijg je via onze nieuwsbrief. Iedereen die onze nieuwsbrief ontvangt, kan hiermee 1 stem uitbrengen. Hiermee gaan wij er vanuit dat deze stemming zo eerlijk mogelijk verloopt en dat de Persoonlijkheid van het jaar echt door de collega’s uit de zwembranche zelf wordt gekozen. Je kunt hier kijken voor de lijst om alvast een keuze te bepalen.

ZwembadBranche Awards

De ZwembadBranche Awards worden uitgereikt op 9 oktober, aansluitend aan de ZwembadBranche Dag. Naast de persoonlijkheid van het jaar zijn er ook prijzen voor het beste zwemlesteam, de beste accommodatie, het beste openluchtbad, de beste zwemschool en de meest klantvriendelijke accommodatie. De ZwembadBranche Dag is een gratis evenement voor iedereen die werkzaam is in de zwembranche. Kijk hier voor meer informatie over de ZwembadBranche Dag.

Je vindt hier de lijst met genomineerden om alvast een keuze te bepalen. Met de link in je nieuwsbrief, kun je eenmalig een stem uitbrengen.


advertentie

XS2 voor Zwembaden