Aanmeldingen

Aanmeldingen

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Persoonlijkheid van het jaar’ color=” style=’blockquote modern-quote’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-17axpkb’ admin_preview_bg=”]
Wij de volgende aanmeldingen voor de ZwembadBranche Top 50 ontvangen. Uit deze namen zal de ‘persoonlijkheid van het jaar’ worden verkozen. De winnaar zal tijdens de ZwembadBranche Dag bekend gemaakt worden bij de uitreiking van de ZwembadBranche Awards.

Hoe kun je stemmen?
Om te voorkomen dat de persoon met het grootste marketingapparaat wint, is het enkel mogelijk om via een uitnodiging van ons te stemmen. Deze uitnodiging krijg je via onze nieuwsbrief. Iedereen die onze nieuwsbrief ontvangt, kan hiermee 1 stem uitbrengen. Hiermee gaan wij er vanuit dat deze stemming zo eerlijk mogelijk verloopt en dat de Persoonlijkheid van het jaar echt door de collega’s uit de zwembranche zelf wordt gekozen. Je kunt hier kijken voor de lijst om alvast een keuze te bepalen.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-s8o3sb’ admin_preview_bg=”]
Sandra Bruin (Alkmaar Sport N.V.)
Heel betrokken bij haar leerlingen en doelgroepen. Zij regelt van alles voor haar klanten en komt er zelfs voor terug.
Henny Cauwenbergh (Zwembad de Treffer)
Staat dag en nacht klaar voor het zwembad en toont veel interesse in haar collega’s. Regelt alles voor het personeel zoals dagen vrij, vervanging en bijscholing. Met haar ervaring levert ze ook eenbijdrage aan de ontwikkeling van haar collega’s.
Angila de Heij (Laco Malden)
Angila is een zeer gedreven zwemonderwijzer en daarnaast ook een geweldige teamleider en zeer gastgericht. Het laatste jaar hebben we veel veranderingen doorgevoerd en ze gaat hierin enthousiast voorop, wat een positieve invloed heeft op het team. Verder geeft Angila met veel passie en plezier aquajoggen en aquagym.
Thea de Vries-Altenburg (Swimfun)
Thea is deze week al 25 jaar werkzaam bij Swimfun en is een begrip in de regio. Dit blijkt ook heel duidelijk uit alle reacties op het Facebookbericht rondom haar jubileum. Thea is altijd enthousiast en betrokken, denkt mee, voelt zich verantwoordelijk en doet alles vanuit haar hart.
Jeffrey Derksen (Vereniging AZ&PC Neptunus)
Uurleider bij het leszwemmen en doet samen met zijn vrouw met veel plezier een deel van de administratie van de leszwemmers.
Georg Dietrich (Stichting Zwembad Dukenburg)
Na overname van een verlieslatend en met sluiting bedreigd zwembad heeft Georg, als bedrijfsleider en teamleider, met tomeloze inzet het bad omgeturnd naar een geliefd communitybad. Hij is door zijn inzet een grote steun voor zijn team en bestuur.
Herma Drenthen (Zwemschool Beerze Bulten)
Herma is de drijvende kracht achter de zwemschool. Met haar team heeft zij een zwemschool opgebouwd met haar prachtige visie op het leren zwemmen van kinderen. Ook ligt haar kracht in het leren zwemmen en begeleiden van bijzondere kinderen (en hun ouders). Herma bewijst met haar passie voor de zwemsport telkens weer oog te hebben voor zowel het bedrijfsbelang als het belang van de zwemschool. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.
Andrea Duijzer (Sport & Cultuur Helsdingen, Vianen)
Andrea is een superkanjer die zwemlessen toegespitst op het kind geeft. Soms met de ouders erbij, maar ook privélessen. Afhankelijk van de aard, interesse en de capaciteiten van het indivuele kind. Kinderen en ouders zijn dol op haar en geven vaak de voorkeur voor haar lessen.
Kees Elsackers (SML Zwemmen)
Kees is de spil van onze zwemvereniging en zorgt voor bijna alles. Van financieel tot gesprekken met ouders en instructie: hij is het gezicht en de stem van onze vereniging en een vrijwilliger in hart en nieren. Echt een man om trots op te zijn.
Ger Frietman (De Agger)
Oud docent zwemonderwijs, garanderend het allerhoogste zwem ABC van Europa.
Aggie Frissen (Zwembad de Peppel)
Aggie is na een ernstige ziekte weer volledig terug op de plek waar zij hoort: het zwembad. Aggie heeft een volledige marketingbinnendienst uitgezet voor het ouder en kind zwemmen. Vol overgave geeft ze zelf ook nog lessen. Aggie is een begrip in Ede als het gaat om zwemmen met jonge kinderen. Daarnaast geeft ze ook nog steeds hele leuke zwemlessen en verzorgt ze de lessen met medische indicatie.
Ronald Goldbach (SVG De Mijnstreek)
Trainer en bestuurslid die als doel heeft gesteld om alle kinderen met een beperking een diploma te bezorgen.
Dianne Hoogenkamp-de Jager (Zwemschool Born 2 Swim)
Dianne heeft het plezier voor het kind voorop staan, kinderen die bij haar lessen willen eigenlijk niet meer naar huis. Ook geeft zij kinderen die slecht horen les met ondersteuning van gebaren. Kinderen met speciale aandacht hebben aan Dianne een topjuf, maar ook alle reguliere kinderen lopen ehh zwemmen met haar weg.
Annemie Hurkens (Zwemschool De Vin)
Deze persoon heeft een strakke aanpak bij kinderen met en zonder rugzak. Kinderen zwemmen relatief snel af en willen graag voor hun volledige ABC diploma.
Norbert Idserda (Vereniging AZ&PC Neptunus)
Coördinator leszwemmen die dit met volle overgave doet.
Robert Lander (Woerdensport)
Als manager een heel fijn persoon om mee te werken. Een mensenmens die vele mensen een kans geeft om in deze branche te werken op een prettige manier.
Marije Leerdam (De Koekoek Vaassen)
Vrolijk & klantvriendelijk.
Katrien Lemahieu (Kataqua)
Katrien is de aquafitnessprofessional in de aquafitnessbranche in Nederland. Kwalitatief sterk, denkt mee met je organisatie en staat open voor nieuwe uitdagingen. Ook een goede discussie gaat ze niet uit de weg.
Inge Lok (Zwemvereniging Beek en Donk)
Al jarenlang een trouwe lesgever naast haar functie als penningmeester. Daarnaast beheert ze ook nog eens de ledenadministratie.
Ria Meis (SVG De Mijnstreek)
Een vrouw die zich 100% inzet om kinderen met een beperking te leren zwemmen.
Eric Moers (Recreatiepark TerSpegelt)
Eric is 60 jaar maar jong van geest doordat hij dagelijks met de jeugd werkt. Iedereen is weg van hem en hij van ons. Naast dat hij goed voor ons zorgt, zorgt hij ook heel goed voor ‘zijn fabriek’ (zoals hij het zwembad van TerSpegelt noemt). De fabriek moet draaien, maar wel op 5 sterren niveau. Hij verwelkomt gasten met een grote glimlach en loopt rond alsof het zijn eigen woonkamer is. Alles moet spic en span zijn, het moet er geweldig zijn voor kinderen en medewerkers.
Shannon Mommersteeg (Sport & Cultuur Helsdingen)
Shannon is nog maar een jaar gediplomeerd zwemdocent, maar heeft in dat eerste de EasySwim methode helemaal eigen gemaakt. Het is haar op het lijf geschreven. Ze is niet wars van zelfkritiek en wellicht daardoor een geliefde collega, maar zeker ook zwemdocent.
Alex Mos (Zwembad de Zijl)
Alex kan je gewoon niet missen op de werkvloer.
Jochem Muller (NBZ, Astrum College)
De nominatie van Jochem heeft geen verdere toelichting nodig…
Iede Neentjes (Sportcomplex de Sypel)
Hij heeft altijd oog en begrip voor het kind of de lesklant en maakt met zijn volle rooster ook nog eens tijd vrij om in zijn vrije tijd er met zijn hart bij te zijn. Hij heeft op een positieve manier onze lesmethode gewijzigd en heeft altijd een luisterend oor voor als je zelf ergens meezit of hij geeft handreikingen tot verbetering.
Hennie Nibourgh (Gem. Zwembad de Dolfijn te Hoogeveen)
Goed mens, goede zwemonderwijzer en zeer goede collega.
Heidi Oudejans (Gemeente Amsterdam)
Heidi geeft al jaren gepassioneerd leiding aan het schoolzwemmen in Amsterdam: vol liefde, passie en enthousiasme. Daarnaast is zij nog vrijwilliger bij de zwemvereniging. Neemt initiatief, niet bang om te proberen of een statement te maken.
Serena Pap (Akwaak Meppel/Zwolle)
Zo jong als ze is, net 24, geeft Serena op een vriendelijke, positieve, alerte en doortastende manier leiding aan onze zwemschool in Meppel en nu tijdelijk ook aan die van Zwolle. Daarbij is ze ook een voorbeeld in haar lesgeven.
Kimberly Philippo (Zwembad de Zijl)
Zonder Kimberly zou er complete chaos zijn.
Titeke Postma ((Propulz.tP)
Alleskunner en allesweter op het gebied van leren zwemmen.
Bianca Schonewille (Dolfijn–zwembad de– Gemeente Hoogeveen)
Goede zwemonderwijzer en leuke collega.
Annette Schonewille (Zwembad de Dolfijn)
Goede bevlogen allround zwemonderwijzer, super goede collega. Daarnaast ook een goed en leuk mens.
Marina Schrauwen (Zwembad de Stok, Roosendaal)
Ze geeft al 40 jaar zwemles met hart en ziel en heeft zich helemaal gespecialiseerd in kinderen met beperking! Als iemand deze titel verdient, dan is zij het wel.
Herman Schuiling (Vereniging AZ&PC Neptunus)
Herman verzorgt de ledenadministratie van het leszwemmen betreffende vijf dagen en is regelmatig toezichthouder.
Erik Siemons (Zwem Instituut Siemons)
Erik is organisator, vredestichter, gangmaker, werkgever, instructie-gever, zwembadstichter. En: bedenker van lesplannen.
Roeland Sluyterman (Zwembad de Zijl)
Beste collega, super harde werker waarmee je super veel plezier kan maken.
Peter Thijssen (Zwembad de Peppel)
Peter geeft al heel lang zwemles en na al die jaren is hij nog steeds zo gepassioneerd. Samen met de kinderen creëert hij een belevenis die de kinderen zich nog lang zullen herinneren. Daarnaast is Peter in zijn team de verbinden die altijd op zoek is naar de ideale sfeer om in te werken.
Leoni Tielbaard (De Koekoek Vaassen)
Lief, aardig, betrouwbaar en goed in haar vak
Lucienne van der Graaf (Recreatiecentrum Zevenkampse Ring)
Lucienne van der Graaf heeft ontzettend veel passie voor het vak en dit draagt zij ook over op haar medewerkers. Zij weet mensen te stimuleren, motiveren en aan te zetten tot het samenwerken, waardoor de resultaten nog beter worden. Lucienne is innovatief, creatief en zet zich daarnaast in voor een duurzamere samenleving.
Hilda van der Veen (De Bonte Wever)
Al jaren onze steun en toeverlaat als zwemonderwijzer en zwemlescoördinator.
Michael van Houwelingen (Zwembad de Hooghe Waard)
Michael zet zich altijd voor de volle 200% inzet voor de kinderen en volwassenen in ons zwembad. Hij wil het beste uit iedereen halen en is daar iedere dag mee bezig. Michael denkt ook altijd in oplossingen en is nooit te betrappen op een slecht humeur. Een onwijs fijne collega om mee te werken die altijd klaar staat om je ergens mee te helpen, ideeën heeft voor een aanpak en met een lach op zijn gezicht rondloopt. Ook heeft hij een eigen bedrijf opgezet om informatie te delen voor iedereen die geïnteresseerd is in zwemlessen en zich wil verbeteren. Hij denkt dus niet alleen aan ons zwembad de Hooghe Waard, maar aan iedereen die graag zwemt of wil leren zwemmen.
Jan van Neck (Sportfondsen Zaltbommel)
Al jaren lang de stuwende kracht binnen de organisatie.
Erika van Pelt (AquaAltena)
Een onmisbare duizendpoot. Nooit is iets haar teveel.
Tim Verbraak (Optisport Breda)
Tim heeft met zijn aanstekelijke enthousiasme een enorme boost gegeven aan Optisport Breda. Kansen geven aan jonge mensen, commerciële kansen zijn en aandacht voor zijn team. Hij verdient dit zeker!
Bjorn Vereijken (Zwemvereniging Beek en Donk)
Al bijna 25 jaar een trouwe lesgever binnen de vereniging. Menig kind in het dorp heeft van hem zwemmen geleerd.
Yvon Wiering (Woerdensport)
Yvon werkt op de administratie en maakt perfecte roosters en geeft dit ruim van tevoren aan. Een fijn persoon om mee te werken.
[/av_textblock]