Kom ook naar het ZwembadBranche Congres en reis met André Kuipers mee naar de toekomst

Wie herinnert zich niet 21 december 2011? De dag dat André Kuipers de aarde verliet voor een verblijf in de ruimte. Tijdens zijn ruimtereis dook hij regelmatig zwevend op in de media om ons mee te laten genieten van zijn belevenissen daarboven. Nu deelt hij zijn indrukwekkende ervaringen tijdens lezingen. Zijn motto? ‘Boldly go where no one has gone before.’ En als iemand weet wat dat betekent, dan is dat wel André Kuipers.

Science fiction wordt realiteit

Kuipers wist het als klein kind al zeker: ‘ooit zal ik zelf de aarde vanuit de ruimte bekijken’. Het leek een droom, maar het werd realiteit. Als geen ander weet Kuipers dat dromen nooit onbereikbaar zijn. Tijdens het ZwembadBranche Congres laat Kuipers zien waar de kansen liggen. Hij neemt je mee op zijn reis en geeft een kijkje vanaf een punt waar nog maar weinigen de aarde hebben gezien. Waar goed is te zien dat wij op een kleine bol wonen in een groot, donker heelal met beperkte voorraden en waar nieuwe technologieën noodzakelijk zijn. Maar ook hier gaat Kuipers niet uit van het onmogelijke, want samen kunnen wij veel bereiken. En vaak begint het klein: science fiction van vandaag is de realiteit van morgen.


Ben jij op zoek naar een leverancier van LED verlichting voor in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.



Wil jij ook meer weten over een duurzame aarde en in het bijzonder een duurzame zwembranche? Kom naar het ZwembadBranche Congres en laat je inspireren door André Kuipers.

Duurzame zwembranche

Zeker binnen de zwembranche speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Bij nieuwbouw van zwembaden worden duurzame oplossingen toegepast en bestaande zwembaden investeren ook in milieuvriendelijke maatregelen. Uitaard zijn deze tevens goed voor de financiële cijfers. Ook zeker niet onbelangrijk in onze zwembranche. Maar Andre Kuipers laat op inspirerende wijze zien hoe belangrijk duurzaamheid is voor de toekomst van ons allemaal en die van de zwembranche in het bijzonder.

André Kuipers (1958) is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam, waarvan de tweede de langste Europese ruimtevlucht is in de geschiedenis. De ESA-astronaut woonde en werkte tijdens deze missie PromISSe een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Nu zet hij zich in voor een duurzame aarde en een leefbare wereld.

ZwembadBranche Congres

Naast een lezing van Andre Kuipers, bereidt Richard van Hooijdonk je voor op de ‘nieuwe wereld’ van hypercompetitie, globalisering en superconsumptie en hoe je het zwembad naar deze volgende fase kan brengen. Tevens vertelt Ronald Wouters van NL Actief over hoe de fitnessbranche inspeelt op de veranderende maatschappij en succesvol de samenwerking zoeken met andere partijen. Daarnaast is er een workshop programma waar je je kunt laten inspireren. En natuurlijk blijft er zoals altijd ook nog voldoende tijd over om weer even (bij) te praten met oude en nieuwe collega’s!

Mis het niet en meld je vandaag dus nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 28 maart in Apeldoorn.


advertentie

Hellebrekers