Jan van Setten: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig..’ – #ZBBC15

vansetten-mail 
‘Het leven is verwarrend eenvoudig..’. Eigenlijk heel basaal: als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven, blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte. En wie wil dit nou niet?

Van denken naar doen
Het is een van de vele eye openers van Van Setten waarmee hij mensen inspireert en motiveert. Vooral om ze te provoceren in hun denken en doen. Zowel in een zakelijke omgeving als ondernemer, manager, gedreven medewerker. Maar ook als mens in het dagelijks leven. Want beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van Setten reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen. De inspiratie in het ‘hoe’ die Van Setten losmaakt, vormt de ontbrekende schakel tussen denken en doen.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Klantenfluisteraar
Hierbij duikt de klantenfluisteraar graag in het brein van de klant. “De populariteit van zwemmen neemt af en de zwemouders worden steeds kritischer en mondiger. Maar door de afname van de loyaliteit nemen de kansen ook weer juist toe. De groep zwevende klanten is groot en in potentie allemaal nieuwe klanten. Maar hoe haal je deze klant naar jouw zwembad? Zou het niet geweldig zijn om in het hoofd van de klant te kunnen kijken en te zien hoe dat precies werkt? Zodat je eindelijk vat krijgt op het (soms) onvoorspelbare, halsstarrige of zelfs onredelijke gedrag van de klant? Inzicht in het klantenbrein, maakt dan het verschil tussen een gemiddeld en een fantastisch zwembad. Wat houdt je tegen?”

Jan van Setten – Van Setten is een Rotterdammer in hart en nieren die zijn loopbaan startte in de accountancy en vervolgens doorrolde naar de wereld van marketing. Hij is oprecht één van de meest energieke en gedreven sprekers die we ooit tegenkwamen. Een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Van Setten heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Je zit gegarandeerd tijdens zijn lezing op het ZwembadBranche Congres de hele tijd op het puntje van je stoel.

Wil je graag Jan van Setten zien, maar heb je je nog niet aangemeld voor het ZwembadBranche Congres op 18 maart in Apeldoorn? doe dit dan snel want het is bijna uitverkocht.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb


advertentie

VDH Watertechnology