Laatste kaarten ZwembadBranche Congres 2015

bezoekers 
Woensdag 18 maart vindt in Apeldoorn het ZwembadBranche Congres plaats. Met ook dit jaar weer een mooie line up aan sprekers die garant staat voor nieuwe inzichten, praktische tips en interessante eye openers.

Inspirerend programma
Adjiedj Bakas bijt de spits af en neemt je mee naar de toekomst: hoe ziet het zwembad er straks uit en hoe ontwikkelt het zwemmen zich als product? Erik Scherder vertelt, net als hij zo vaak bij DWDD doet, op enthousiaste wijze over de werking van het brein. Tot slot vertrouwt Jan van Setten als klantenfluisteraar je de geheimen toe van het klantenbrein. Daarnaast zijn er parallelsessies over thema’s variërend van de zwemwaterwet tot de do’s and don’ts van social media. Maar ook het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en Zwemkracht14 zijn er om met u in gesprek te gaan over de toekomstbestendige zwembranche: hoe realiseren wij die? En natuurlijk is er volop tijd om collega’s te ontmoeten.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.Het ZwembadBranche Congres wordt daarmee weer een dag waar inspiratie, netwerken en kennisdelen de boventoon zullen voeren. Heb jij je nog niet aangemeld voor het ZwembadBranche Congres op 18 maart in Apeldoorn? Er is nog een aantal kaarten beschikbaar.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb


advertentie

Pomaz