4 redenen om NIET naar #ZBBC15 te komen…

1. JE BENT WARS VAN ‘INSPIRATORS’
‘Ik ben geen manager maar een inspirator’ Nou jij bent wel een manager en inspirators leiden je alleen maar af van je echte werk. Straks beginnen je collega’s nog over een andere koers of – nog erger – zelfmanagement. Nee, je kunt de verhalen van Adjiedj Bakas, Erik Scherder en Jan van Setten beter links laten liggen.
Of: Adjiedj Bakas, Erik Scherder en Jan van Setten zijn niet alleen boeiende sprekers, zij weten je ook precies op een inspirerende manier -aangevuld met de nodige humor- anders naar je werk te laten kijken.

2. INNOVATIE IS SLECHTS EEN MODEWOORD
Innovatie is inmiddels een achterhaald begrip, door iedereen te pas en te onpas gebruikt. Een containerbegrip voor iedereen die eigenlijk niet meer weet wat de volgende strategische stap zou moeten zijn. Nee, daar prik jij natuurlijk zo doorheen.
Of: We leven nou eenmaal in een snelle wereld. Trends en ontwikkelingen gaan snel, maar blijven gelukkig voor jou als bezoeker van deze dag zeker niet onopgemerkt.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.3. NIET ALWÉÉR NETWERKEN?!
Wat levert een netwerkbijeenkomst nou eigenlijk op behalve handjes schudden en kaartjes uitwisselen. Wat doe je er echt mee? Of erger nog, sta je uiteindelijk met je eigen collega’s te praten.
Of: Het ZwembadBranche Congres is één van de weinige dagen waar je iedereen uit de zwembranche kunt tegenkomen. Je hoeft immers geen lid te zijn van een vereniging, alle professionals zijn welkom. Wij zorgen voor file-vrij en compleet verzorgd programma, jij hoeft er dus eigenlijk alleen maar te zijn. Een mooi moment om kennis te delen en kennis te maken.

4. EEN CONGRESDAG IS ECHT ZONDE VAN JE TIJD
Wat je allemaal niet kunt doen in een dag! Vergaderen, klanten te woord staan, je team achter de broek aan zitten. Inspirerende verhalen lees je wel in een inspirerend boek of vakblad.
Of: Het lezen van inspirerende verhalen is natuurlijk zeker een aanrader. Maar wist jij dat een gemiddelde congresbezoeker zes gesprekken voert waar je anders zes middagen voor nodig hebt? Het ZwembadBranche Congres is een beleving waaruit je maanden later nog kennis en energie put.

VOORUIT, 1 GOEDE REDEN OM WÈL TE KOMEN
200 collega’s uit de zwembranche ontmoeten! In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. En om collega’s te ontmoeten. Het ZwembadBranche Congres is daarom een onmisbare dag.

Kom jij dus wel? Meld je dan nu aan. En wacht niet te lang, want je wilt dit natuurlijk niet missen. Graag tot 18 maart in De Cantharel te Apeldoorn!

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb


advertentie

XS2 voor Zwembaden