‘Ik wil alleen maar zwemmen…’ Doe jij mee?

In deze bijzondere tijden willen wij graag iedereen die werkzaam is in de zwembranche -en natuurlijk ook iedereen die nu onze zwembaden en zwemscholen moeten missen- een hart onder de riem steken. Dit willen we doen door met elkaar een lied op te nemen en daar een filmpje van te maken dat jij vervolgens kunt verspreiden onder jouw zwemfans. En dan is er eigenlijk maar één lied dat dit gemis goed onder woorden kan brengen: ‘Ik wil alleen maar zwemmen‘ van Spinvis.

Wat moet je doen?

Ken je het liedje nog? Of misschien heb er nog nooit van gehoord. In ons e-zine vind je de songtekst van het nummer van Spinvis. Luister eerst een paar keer goed naar het liedje via Spotify of via de video bij dit bericht zodat je het (bijna) uit je hoofd kunt meezingen. Maak vervolgens een filmpje van jezelf terwijl je het liedje meezingt. Mag ook met één of meer collega’s, uiteraard op 1,5 meter afstand. Dit is natuurlijk het leukste als je dit in jouw zwembad of zwemschool opneemt. Als je tevreden bent over jouw optreden stuur je jouw filmpje naar ons toe, dat kan via wetransfer naar info@zwembadbranche.nl of via Whatsapp naar 0227593433.

Wij monteren alle ingestuurde filmpjes in één film en sturen je het eindresultaat toe. Zo laten we met elkaar zien dat we al onze bezoekers missen en uitkijken naar de dag dat het zwembad weer opengaat. Want uiteindelijk willen we maar 1 ding… ZWEMMEN!
Pomaz