15 oktober ZwembadBranche Dag

Henk Aalderink nieuwe voorzitter RECRON

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, op 29 juni a.s. zal H.A.J. Aalderink worden voorgedragen als nieuwe voorzitter. Henk Aalderink (62) volgt Geke Faber op, die het voorzitterschap ruim zes jaar heeft vervuld. Henk Aalderink is momenteel burgemeester van de gemeente Bronckhorst (Gld) en heeft ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en binnen de overheid. In zijn politieke functies (voormalig gedeputeerde in de provincie Gelderland en wethouderschappen) zet Aalderink zich actief in voor de verbinding tussen bedrijfsleven en overheid.

Als voormalig portefeuillehouder Recreatie en Toerisme en als voorzitter van de P10 gemeenten (grootste plattelandsgemeenten van Nederland) kent hij het belang van de vrijetijdssector en de opgaven waar de recreatieondernemers voor staan.

Henk Aalderink zal zich vooral richten op de verdere versterking van RECRON als een toonaangevende en ondernemende branchevereniging. ‘Ik zal mij in eerste instantie richten op het contact met en tussen de leden. Gezamenlijk bepalen zij de kracht en invloed van RECRON als branchevereniging’, aldus Aalderink.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.
advertentie

E.B.T.C.