Heb jij ons nieuwste e-zine al gelezen?

Het gaat de goede kant op, maar het is nog te vroeg om de teugels te laten vieren. De intelligente lockdown is verlengd tot 20 mei. De maatregelen voor kinderen worden wel versoepeld, de basisschool gaat weer open en kinderen mogen ook weer sporten buiten. Voor de zwembranche betekent dit dat de zwembaden gesloten blijven tot 20 mei en dat in theorie het buitenbad vanaf 29 april open mag. Als straks de zwembaden open mogen, onder voorwaarden van de anderhalve meter economie. Hoe kun je daarin als zwembad of zwemschool functioneren? En hoe houdt de branche het nog vol? Lees er meer over in dit e-zine.

E-zine coronacrisis in de zwembranche

In deze editie vertellen Marjorie Meijer (Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer), Britt Klaassen (zwemorganisatie ‘Met succes op zwemles’) en Marcel Jagersma (Bosbad Emmeloord) hun verhaal, hoe kijken zij terug op de afgelopen periode en hoe zien zij de komende maanden? Geven we een update van de maatregelen en wat dit betekent voor de branche: wordt er gewerkt aan protocollen, mag het buitenbad weer open? En geven wij de resultaten van onze inventarisatie over het impact van de coronacris op de zwembranche.

Deel jouw verhaal

Natuurlijk werken wij ook al aan de vierde editie van het e-zine. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en we hopen dat in na 20 mei de situatie dusdanig is dat de maatregelen verder worden versoepeld. Eerder vroegen wij al uit naar jullie ideeën over het opstarten idee. zwembranche. We hebben veel reacties gekregen, we zullen alle ideeën snel delen via onze site.

Heb jij nog ideeën over de anderhalve meter economie of over het openen van het buitenbad voor de jeugd? Laat het ons weten! En natuurlijk horen wij ook nog steeds graag jullie verhaal of tips over hoe jullie zwembad of zwemschool met de situatie omgaat.
E.B.T.C.