Fijne zomer!

Hoewel het de tweede is die zijn middelbare school afrondt, was alles toch nieuw voor ons. Nadat de vorige keer de coronamaatregelen het hele examenjaar op zijn kop gooiden, was er dit jaar een zo goed als ‘normaal’ examenjaar. Dat wil zeggen gewoon met tentamens, examens, een feestelijke laatste schooldag, examenfeest en ook een echte diploma uitreiking.

Deze week was het zover, wij mochten als trotse ouders zien hoe hij zijn diploma in ontvangst nam. Het is één van de grote diploma’s uit het leven. Maar ben je nu klaar voor het echte leven? Eigenlijk niet. The school of life is nog maar net begonnen. Daarbij zijn er ook mensen die zonder papiertje van de middelbare school naar een vervolgopleiding gaan en via een minder reguliere weg evengoed op hun plek komen.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait: iemand het juiste zetje geven wat nodig is om met vertrouwen op ontdekkingstocht te kunnen gaan. In het leven en in het water. Dit leer je alleen niet in een opleiding. Het zit gewoon in je, het is een drive. Natuurlijk moet iedere docent kwaliteit bieden. Elke ouder moet erop kunnen vertrouwen dat zijn of haar kind goed wordt opgeleid. Maar cruciaal is ook de passie. Gelukkig zijn er heel veel mensen in de zwembranche die dat hebben. Dat moeten we blijven koesteren en waarderen. Juist nu er zoveel uitdagingen zijn is het belangrijk om dit met elkaar vast te blijven houden om elke dag weer al die zwemliefhebbers (in spe) met open armen te kunnen ontvangen.

Fijne zomer!

Voor nu wens ik jullie in een mooie zomer. Hopelijk kunnen jullie nu even op adem komen om er straks weer vol energie tegenaan te gaan. Ook wij gaan even in de vakantiemodus. Wij blijven wel actief, maar op een lager pitje. Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen wel op de voet volgen. Mochten er dus veranderingen zijn die van invloed zijn op de zwembranche, laten wij dat zeker weten. En uiteraard zien wij jullie ook graag weer op 11 oktober op de ZwembadBranche Dag.


advertentie

E.B.T.C.