Fijne feestdagen!

Ook 2021 was een jaar om nooit te vergeten, of misschien wel beter gezegd om ook juist weer snel te vergeten. Waar we eind vorig jaar nog de hoop hadden dat 2021 een ‘normaal’ jaar zou worden, was dit niet het geval. Deze winter liepen de besmettingen weer hoog op en een nieuwe variant bracht veel onzekerheid. Wederom zitten we in een lockdown. Hoe het volgend jaar eruit ziet? We zullen het niet weten, ik durf het in ieder geval niet te zeggen. Maar net als vorig jaar heb ik ook nu weer goede hoop en kijk ik uit naar het nieuwe jaar.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Mooie momenten

Ons brein is erop gericht om eerder dingen te onthouden die niet goed gaan, dan dingen die wel goed gaan. Een overlevingsstrategie die nog is overgebleven uit een ver verleden waar altijd gevaar op de loer lag en het dus zaak was om continu op je hoede te zijn. Maar het steeds focussen op gevaar en wat er mis kan gaan, houdt je misschien alert het heeft ook nadelen. We moeten daarom ook -of juist- ons brein trainen oog te houden voor de mooie dingen in het leven. Dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer. Het zit natuurlijk niet altijd mee, hoe graag je ook zou willen. Ook dit jaar had het virus zelf en de maatregelen een impact op ons leven. Daarnaast is er nog steeds onzekerheid.

Fijne dagen!

Maar zoals een wijs gezegde luidt: ‘Niet elke dag is goed, maar er ziet iets goed in elke dag’. Dit geldt ook voor 2021. Net als alle jaren waren er ook nu geluksmomenten. Wederom sluiten wij een bizar jaar af, maar ook nu kijk ik hoopvol uit naar het volgende jaar en de mooie momenten die dat jaar gaat brengen. Tegelijkertijd koester ik die van dit jaar. Ik wens jou ook in 2022 veel geluksmomenten en voor nu hele fijne feestdagen.


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier