15 oktober ZwembadBranche Dag

Aftellen naar de ZwembadBranche Dag

workshop

Op woensdag 14 oktober vindt voor de tweede keer de ZwembadBranche Dag plaats, een jaarlijks terugkerend evenement voor alle professionals uit de zwembranche. Met nu al een verdubbeling van het aantal exposanten belooft de dag wederom een succes te worden. Net als vorig jaar zal ook deze editie weer in het teken staan van kennis delen en kennismaken. Een onmisbare dag voor iedereen in de zwembranche die op de hoogte wil blijven.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Nieuwe trends en ontwikkelingen
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom een dag bij uitstek die je als professionals uit de zwembranche niet wilt missen. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen in de branche en kun je tevens terecht voor gratis advies en handige tips. Daarnaast kun je sparren met experts over diverse onderwerpen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops en seminars met actuele onderwerpen uit de branche.

Aanmelden
Het beursplein gaat open om 10.00 en sluit zijn deuren om 18.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Je kunt je aanmelden tot 12 oktober, hierna kost een ticket € 20,00. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.zwembadbranche.nl/dag. Graag tot ziens op 14 oktober in DeFabrique te Utrecht!

>> Kijk hier voor een terugblik op de ZwembadBranche Dag van 2014
 
 
deel op twitter deel op facebook
 advertentie

E.B.T.C.advertentie