23 april ZwembadBranche Dag Belgie

ZwembadBranche Open opnieuw succesvol verlopen

Tijdens een sfeervolle ambiance is 27 mei jl. de tweede ZwembadBranche Open gehouden. Het was een gezellige en informatieve middag waar vakgenoten bijeen kwamen om bij te praten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Voorafgaand aan de golfclinic of 9 holes competitie werd een uur lang een speed-date gehouden. Alle deelnemers konden zo in korte tijd met elkaar kennismaken en ervaringen uitwisselen.

Aansluitend gingen de eerste flights voor de wedstrijd van start en konden de deelnemers zonder GVB meedoen aan een golfclinic. De tweede ZwembadBranche Open werd gewonnen door Theo Polman van Hollander Techniek. Lars Lenders van Van Egdom en Rob Bronckers van Lotec deelden de tweede plaats. De beste ‘Rookies’ waren Angela Hermans van Zwemschool Juf Angela en Wim Rutenfrans van Aannemingsbedrijf Draaisma. De ‘Longest Drive’ werd gewonnen door Peter Goedhart van Eyeview Systems en de ‘Neary’ door Han Reerink van Cone Groep.

Uit alle enthousiaste reacties is op te maken dat de dag succesvol is verlopen.
Klik hier voor een foto impressie van deze dag


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.ZwembadBranche Open zal in 2011 plaatsvinden op donderdag 26 mei.

De inschrijving hiervoor is al gestart! U kunt zich aanmelden via info@zwembadbranche.nl
Wilt u eens op een andere manier in contact komen met collega’s, kennis en ervaringen delen en wilt u de uitdaging aangaan om deel te nemen aan inspirerende workshops en niet onbelangrijk golf. Dan is dit echt iets voor u! Is netwerken je niet op het lijf geschreven? Ook dan is de ZwembadBranche Open iets voor u. Want tijdens deze dag met een schat aan nieuwe ervaringen en persoonlijke contacten is het onmogelijk is om zonder resultaat huiswaarts te keren.

Deze editie is mede mogelijk gemaakt door: Hollander Techniek, Leisure & Sport totaal, Poolquip, Variopool en ZwembadBranche.