15 oktober ZwembadBranche Dag

ZwembadBranche Open 2010

Op donderdag 27 mei a.s. verbindt ZwembadBranche niet alleen relaties uit de branche, maar ook hun netwerken tijdens het tweede ZwembadBranche Open golftoernooi. Uw deelname stelt u in staat nog meer unieke ondernemende collega’s met passie voor hun vak binnen deze branche te ontmoeten. Dit biedt voor u kansen voor meer uitzicht op de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Speciaal voor de beginnende golfer organiseren wij golf clinics. Om het golfen verder onder de knie te krijgen en om natuurlijk een gezellige en sportieve dag te beleven. Onder leiding van een golfpro wordt u de basisslagen van het golfspel bijgebracht. Voor de ervaren golfers wordt op een 9-holes baan een wedstrijd gespeeld.

Wilt u eens op een andere manier in contact komen met collega’s, kennis en ervaringen delen en wilt u de uitdaging aangaan om deel te nemen aan inspirerende workshops en niet onbelangrijk golf. Dan is dit echt iets voor u! Is netwerken je niet op het lijf geschreven? Ook dan is de ZwembadBranche Open iets voor u. Want tijdens deze dag met een schat aan nieuwe ervaringen en persoonlijke contacten is het onmogelijk is om zonder resultaat huiswaarts te keren.

Inschrijfgeld
De kosten voor deelname bedragen € 175,- p.p. (excl. BTW)


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.



Klik hier voor het inschrijfformulier en een foto-impressie van vorig jaar.

ZwembadBranche Open 2009


advertentie

Hellebrekers