ZwembadBranche Dag opent beursseizoen voor zwembranche

Als professional in de zwembranche proberen wij je via onze site en ons magazine zo goed mogelijk te informeren over het laatste nieuws uit de branche. Daarnaast zijn er ook diverse vakbeurzen waar je inspiratie kunt ophalen en in contact kunt komen met collega’s uit de branche. Dit najaar zijn er vier vakbeurzen die je kunt bezoeken: de ZwembadBranche Dag in Barneveld,  FSB en Aquanale in Keulen, en Piscina & Wellness in Barcelona.

ZwembadBranche Dag

De ZwembadBranche Dag, hét feestje voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche of bij bedrijven waar een zwembad onderdeel uitmaakt van de exploitatie, opent het beursseizoen op 10 oktober. In de Midden Nederland Hallen in Barneveld komen experts, leveranciers en professionals uit de Nederlandse zwembranche samen voor een dag vol kennisuitwisseling, inspiratie en ontmoetingen. Je vindt bijna alle toeleveranciers aan de zwembranche en daarmee ook alle denkbare producten en diensten op de beursvloer bij elkaar. Dit bespaart je een hoop zoekwerk en losse afspraken. Binnen één dag ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Verder is er een gratis kennisprogramma waar je diverse sessies kunt volgen over uiteenlopende actuele thema’s die spelen in de branche. En last but not least… een bezoek aan de ZwembadBranche Dag kost helemaal niets! Toegang tot de beursvloer, alle sessies, hapjes, drankjes, parkeren: alles is gratis.
Kijk voor meer informatie op www.zwembadbranche.nl/dag


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.FSB – Aquanale

Van 24 t/m 27 oktober kun je FSB en Aquanale bezoeken. FSB richt zich vooral op openbare sportvoorzieningen en Aquanale meer op de sauna-, spa- en wellnessbranche. Deze twee internationale beurzen hebben meer aanverwante thema’s, maar het thema zwembaden verbindt beide beurzen. Kort gezegd richt FSB zich meer op de openbare zwembranche en Aquanale meer op de private sector, maar uiteraard zit ook hier overlap tussen. Naast een breed aanbod aan exposanten is er ook een inhoudelijk programma dat een bezoek aan beide beurzen nog waardevoller maakt. Een bezoek aan beide beurzen kost € 41,00 per dag, maar er zijn ongetwijfeld exposanten die een toegangskaart voor je kunnen regelen. 
Kijk voor meer informatie op www.fsb-cologne.com en www.aquanale.com

Piscina & Wellness Barcelona

Als je nog meer inspiratie wilt opdoen in combinatie met een bezoek aan het altijd bruisende Barcelona, dan kun je van 27 t/m 30 november terecht bij Piscina & Wellness Barcelona. Deze vakbeurs is net als Aquanale in Keulen wat meer gericht op de particuliere zwembranche, maar ook hier vind je een breed aanbod aan leveranciers die je niet op de andere beurzen tegenkomt. Net als de eerder genoemde vakbeurzen biedt Piscina & Wellness Barcelona ook uiteenlopende seminars en workshops waar experts hun kennis en inzichten delen die je kunt toepassen in jouw zwembad of zwemschool.
Kijk voor meer informatie op www.piscinawellness.com