ZwembadBranche Dag 2023 bijna uitverkocht

De ZwembadBranche Dag is al jaren het evenement voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche, of bij bedrijven waarvan een zwembad onderdeel uitmaakt van de exploitatie. Dit jaar belooft het wederom een succes te worden nu bijna alle vooraanstaande bedrijven uit de zwembranche hun deelname aan deze dag hebben bevestigd. Met nog meer dan een half jaar te gaan, is 90 procent van de beursvloer van de ZwembadBranche Dag al gereserveerd. Een duidelijk signaal vanuit de branche dat de ZwembadBranche Dag is uitgegroeid tot het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor leveranciers en professionals uit de zwembranche.

Bijna alle vooraanstaande leveranciers aanwezig

De ZwembadBranche Dag is een belangrijk moment voor de branche en biedt een breed scala aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in de aanleg en renovatie van zwembaden, zwembadtechniek, attracties, automatisering, inrichting, materialen, opleidingen, reiniging en onderhoud. Ook dit jaar vind je [bijna] alle leveranciers en daarmee alle denkbare producten en diensten bijeen op deze dag. Dit bespaart bezoekers een hoop zoekwerk en losse afspraken. Onder alle bedrijven die zich al hebben aangemeld vind je bedrijven als Lotec, EasySwim, RB Instrument, Hellebrekers, ENVOZ, Cleardrum, NBZ, VDH Watertechnology, IMPRO, Wels Techniek, Aquatickets, Pro Water, Pomaz, SEM Waterbehandeling, App Software, Hydrochemie Conhag, The Coating Master, Normec, Sportfondsen Nederland, Nationale Raad Zwemveiligheid, Rosenberg, Aqua Drolics, Xigna, Speck Pompen, Waterfly, Brenntag, SERA Business Design, Variopool, Mariner 3s en meer. Je vindt een overzicht van alle deelnemende bedrijven op onze interactieve plattegrond.

Mis het niet en reserveer 10 oktober 2023 nu alvast in jouw agenda via deze link.

Technische Start

Daarnaast verzorgt de VTZ (Vereniging Technici in de Zwembadbranche) dit jaar weer de Technische Start, een ontbijtsessie waarbij alle belangrijke innovaties op het gebied van zwembadtechniek worden besproken. Verder zullen tijdens de ZwembadBranche Dag diverse andere thema’s en actualiteiten worden behandeld in het workshopprogramma dat voor alle bezoekers aan de beurs vrij toegankelijk is. 

Praktische info

Datum: De ZwembadBranche Dag vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023
Openingstijden: Beursvloer geopend van 9:00 tot 16:00 uur
Locatie: Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld

Deelnemen als exposant?

Ben jij met jouw bedrijf ook actief in de zwembranche en geinteresseerd in deelname? Neem dan direct contact op met Raymond Leever op 06-42141566 of laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.