ZwembadBranche Congres 2015

Op woensdag 18 maart organiseren wij voor de tweede keer het ZwembadBranche Congres (#ZBBC15). Na de succesvolle eerste editie begin dit jaar, zijn wij er opnieuw in geslaagd om drie topsprekers te boeken: Adjiedj Bakas, Jan van Setten en Erik Scherder.

  • Adjiedj Bakas is naast trendwatcher ook spreker en auteur van trendboeken. Voor zijn werk wordt hij geroemd om zijn opgewekte, positieve insteek en zijn realiteitszin. Daarnaast is hij wars van cynisme en bekijkt hij het ook graag van de humoristische kant.
  • Jan van Setten is één van de meest energieke en gedreven sprekers die we ooit tegenkwamen. Hij is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap.
  • Erik Scherder is hoogleraar en hoofd Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Maar voor de meesten is hij vooral bekend om zijn gastoptredens in ‘De Wereld Draait Door’ waarin hij pleit voor meer beweging voor een fit lichaam, maar vooral ook een fit brein.

Het ZwembadBranche Congres zal net als de eerste editie plaatsvinden in Hotel de Cantharel in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze speciale congres pagina
 
 
deel op twitter deel op facebook
 


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.

advertentie

Pomazadvertentie

VDH Watertechnology