Welke vraag mag niet ontbreken in het Nationaal Onderzoek Zwemouders?

Binnenkort starten wij weer met het Nationaal Onderzoek Zwemouders. Het onderzoek is bedoeld voor ouders die een kind op zwemles hebben en geeft informatie over hoe zij tegen zwemles aankijken en de zwemlesaanbieder.

Voor een goed beeld, en dus een hoge respons, hebben wij net als vorig jaar de hulp van alle zwembaden en zwemscholen hard nodig. Hoe? Elke deelnemende accommodatie kan de vragenlijst uitzetten onder zijn zwemouders. Zo krijgen wij niet alleen een landelijk beeld, maar krijg je als accommodatie zelf ook inzage over de beoordeling van jouw zwemles en -accommodatie.


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.Op dit moment kijken wij aan de hand van de feedback van de deelnemers van het eerste onderzoek hoe we de vragenlijst kunnen verbeteren. Daarom ook de vraag aan jullie: Welke vraag mag niet ontbreken in in het Nationaal Onderzoek Zwemouders 2015?
Je kunt reageren via twitter, linkedin of onze facebookpagina. Alvast bedankt voor het meedenken!

Bekijk hier de vragenlijst van 2014
Bekijk hier de resultaten van 2014
 
 
deel op twitter deel op facebook
 
 

Aanmelden

Wil jij ook weten hoe de zwemouders denken over de zwemles in jouw accommodatie? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnenkort jouw eigen url die je kunt uitzetten onder jouw zwemouders.
LET OP! Pas Bij 100+ reacties op jouw enquete krijg je de rapportage toegezonden.


advertentie

E.B.T.C.