Save the date - ZwembadBranche Dag

ZwembadBranche #70: wie is genomineerd voor de ZwembadBranche Award?

Nog even en dan komt de zwembranche weer bijeen tijdens de ZwembadBranche Dag. Wil jij hier meer over weten? Lees dan ZwembadBranche #70 die vandaag in de bus ligt. Deze beurseditie staat weer vol informatie over de exposanten en de workshops. En natuurlijk kun je ook weer interessante artikelen lezen. Ontvang jij ZwembadBranche nog niet, maar wil je de volgende keer ook ZwembadBranche offline kunnen lezen? Meld je vandaag nog aan voor een gratis abonnement en dan ontvang jij de volgende uitgave van ZwembadBranche ook in je brievenbus.

Genomineerden bekend: gefeliciteerd

Ook dit jaar worden weer de ZwembadBranche Awards uitgereikt. In verschillende categorieën zijn wij op zoek gegaan naar de uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? De winnaars maken wij bekend in een feestelijke uitreiking aan het einde van de ZwembadBranche Dag. De trotse genomineerden staan vermeld in deze ZwembadBranche. We sluiten de uitreiking van de awards af met een brancheborrel waar we toosten op de winnaars, de genomineerden en de branche. Jij komt toch ook?

Het buitenbadsezoen: ‘eigenlijk draaien we een jaar in 4 maanden’

Het buitenbadseizoen zit er weer op. Het blijft altijd een spannend seizoen omdat je nooit weet of het weer mee óf tegen zit. Vorig jaar hadden we een geweldige zomer met veel zomerse dagen. Zouden we dat dit jaar evenaren of misschien overtreffen? We gingen langs bij Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn en Wotterwille in Marum. En hoewel het aantal zomerse dagen minder was dan vorig jaar, mochten beide baden niet klagen. Er is weer volop gezwommen en er zijn genoeg plannen voor de toekomst.

Leren zwemmen moet een feestje zijn

Lesgevers, ouders én kinderen genieten in zwembad Drie Essen tijdens de zwemlessen. De aanpak van Claartje en Martin Driessen krijgt steeds meer navolging, ook over de grens. Het begon ooit met hun zoektocht naar goed onderwijs voor hun eigen kinderen. Samen met Marcel van Herpen hebben zij vervolgens het Ervarings-Gericht Onderwijs vertaald naar de zwemles. Inmiddels zijn hun zonen erbij en zijn ze gegroeid, maar het doel blijft hetzelfde: kinderen huppelend naar de zwemles.

En meer…

Veel meer zo vroegen we Esther Burger hoe je medewerkers meer verantwoordelijkheid geeft – ‘Het zwembad is van mij’, vertelt Anton van den Beukel hoe zij kansarme kinderen uit Feijenoord toch naar de zwemles krijgen en lees je in ons beurskatern alles over onze exposanten van de ZwembadBranche Dag, de workshops en het programma en vertellen wij in deze editie wie de genomineerden zijn. En natuurljk delen onze columnisten ook dit keer weer hun visie op ontwikkelingen in de zwembranche.

Lees ZwembadBranche #70 online via deze link. Wil je meer weten over de ZwembadBranche Dag? Lees het beurskatern of kijk op onze site.
Pomaz