15 oktober ZwembadBranche Dag

Zwembad Delfino wordt Drie Essen

De naam van zwembad Delfino in Uden wordt per 1 april Drie Essen. Alle activiteiten worden vanaf die datum overgenomen door Martin Driessen uit Erp. Hij heeft door de jaren heen bekendheid gekregen met zijn zwemscholen in Erp en Beek en Donk. Driessen neemt de exploitatie van het zwembad over van Hedwich van Eenbergen.

In 2009 nam Driessen Raadhuisbeheer BV over van Harrie van Genugten en Fons Braks. De BV was eigenaar van het pand aan de Pastoor Spieringsstraat waarin het zwembad en Eetcafé De Buren is gevestigd. Exploitant Hedwich van Eenbergen had vanaf de opening vijf jaar geleden een contract dat in 2011 zou aflopen. Volgens Driessen wist hij dat het dan niet meer verlengd zou worden, omdat de Drie Essen het zwembad over zou gaan nemen. De onderhandelingen met hem zijn sindsdien goed verlopen, aldus Driessen. Voor Eetcafé De Buren gaat er niks veranderen, voor het zwembad wel. Niet alleen de naam wordt anders, maar ook de manier van lesgeven. Drie Essen staat voor een speelse, kindvriendelijke manier van leren zwemmen met daarbij veel aandacht voor deskundige begeleiding van de kinderen en een goede communicatie naar de ouders. ‘Veel ouders in de regio rijden daarvoor naar Erp en Beek en Donk. Een deel daarvan kan straks dus ook in Uden terecht.’

(Kliknieuws.nl)


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Hellebrekers