15 oktober ZwembadBranche Dag

De Sypel ontvangt keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad De Sypel heeft op vrijdag 16 december het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen van de stichting Zwembadkeur. Wethouder Laurens de Kleine ontving het officiële keurmerkbord in het bijzijn van alle zwembadmedewerkers.

Wethouder Laurens de Kleine is erg trots op het verkregen keurmerk. “Met het Keurmerk Veilig & Schoon laten wij als zwembad zien dat de bedrijfsprocessen voor hygiëne en veiligheid goed zijn vormgegeven. We willen onze klanten niet alleen zwemplezier bieden, maar ook een gerust gevoel dat het zwemwater schoon en de omgeving veilig is. Mede dankzij de inspanningen van onze medewerkers heeft zwembad De Sypel dit certificaat behaald. Een prestatie om trots op te zijn!”

Het Keurmerk Veilig & Schoon is een kwaliteitsmerk voor de zwembadbranche. Het keurmerk geeft aan dat De Sypel voldoet aan de eisen die de wet stelt aan een veilige en schone zwemfaciliteit. Daarnaast voldoen zwembaden met dit keurmerk aan een aantal extra kwaliteitseisen. Marcel van Vendeloo, teamleider De Sypel: “Voortdurend zetten wij ons in om de waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid te waarborgen voor onze gasten. Met het Keurmerk Veilig & Schoon maken wij nog meer zichtbaar dat continue aan kwaliteit gewerkt wordt.” Elk jaar wordt opnieuw een keuring gedaan om de kwaliteit te waarborgen.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.
advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier