Zwembad de Marsch ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

Vrijdag 25 september vindt de uitreiking van het Keurmerk Veilig & Schoon aan zwembad de Marsch plaats. Tijdens het veiligheidsforum in Theater de Voorveghter zal het keurmerk uitgereikt worden aan wethouder Douwe Prinsse.
De gemeente Hardenberg is gastheer voor het veiligheidsforum waar 75 experts op het gebied van veiligheid in zwembaden aanwezig zullen zijn. Tijdens het forum wordt het keurmerk uitgereikt. Zwembad De Marsch ontvangt het Keurmerk Veilig & Schoon als derde zwembad in het oosten van het land.

Veiligheidsforum
Het veiligheidsforum wordt georganiseerd door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en staat in het teken van toezicht in zwembaden. De uitkomsten van het forum zullen onder andere dienen als basis voor een nieuw te ontwikkelen beleid en wetgeving ten aanzien van toezicht in zwembaden.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Keurmerk Veilig & Schoon
Het Keurmerk Veilig & Schoon wordt uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur. Er wordt onder andere gekeken naar het naleven van de Wet Hygiëne en Veiligheid Bad en Zweminrichtingen, de Wet Milieubeheer, en het Besluit Attractie- en Speeltoestellen. Met het behalen van het Keurmerk toont het management van het zwembad aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en uitgevoerd worden door de medewerkers.

(Bron: Gemeente Hardenberg)


advertentie

Hellebrekers