Wintertijd Challenge 2013: Doet uw zwembad al mee?

WintertijdChallenge
In de nacht van 26 op 27 oktober 2013 gaat de klok weer een uur terug en is het dus weer tijd voor de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren. Het doel van Spieren voor Spieren is om deze nacht op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland met zoveel mogelijk mensen 1 uur en 1 seconde te gaan sporten. Met elkaar kunnen we zo in deze nacht tijd winnen voor kinderen met een spierziekte.

De challenge vindt plaats in het extra uur om 02.00 uur ’s nachts, tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd. Door met elkaar te bewegen wil Spieren voor Spieren in deze nacht zoveel mogelijk geld op halen voor een nieuw expertise centrum voor spierziekte onderzoek bij kinderen. Spierziekte is helaas nog steeds één van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen in Nederland en daar wil Spieren voor Spieren iets aan doen.


Ben jij op zoek naar een (nieuw) leerlingvolgsysteem voor jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Zwembaden
ZwembadBranche is aangesloten als mediapartner van dit evenement. Hiermee wil Susanne Post (uitgever ZwembadBranche) dit evenement ook goed onder de aandacht brengen bij zwembaden. “De Wintertijd Challenge is een goed doel die wij van harte ondersteunen. Tot nu zijn er al meer dan 100 sportaccommodaties door heel Nederland die zich hebben aangemeld voor deze bijzondere nationale sportnacht. Hieronder vallen tientallen zwembaden. Dat is een mooi begin, maar dit aantal kan natuurlijk hoger. Voor zwembaden is dit immers een mooi evenement om aan deel te nemen.”

Promotieondersteuning
Voor de promotie van de Wintertijd Challenge in uw zwembad kunt u gebruik maken van de ondersteuning vanuit Spieren voor Spieren. Zodra u uw zwembad heeft ingeschreven ontvangt u van Spieren voor Spieren onder andere een eigen eventpagina op www.wintertijdchallenge.nl, inclusief inschrijfmodule, en een eigen campagnepagina met een overzicht van het aantal deelnemers en het opgehaalde sponsorgeld. Maar ook een template voor flyers en posters. Tevens voorziet Spieren voor Spieren in digitale en pr ondersteuning.

Bekijk hier ook de inspirerende promofilm met Louis van Gaal.
Wilt u ook meedoen? Vraag voor meer informatie vrijblijvend de digitale toolkit Wintertijd Challenge 2013 aan via wtchallenge@spierenvoorspieren.nl of kijk op www.wintertijdchallenge.nl.


advertentie

E.B.T.C.