‘Wie cool is, draagt de octopus’

Ockyz
Patent pending – Ockyz

Een sok voor kinderen die gaan zwemmen. Als het aan Jermaine Moerli ligt wordt de anti-slip sok net zo normaal als badkleding dragen bij het zwemmen. Jermaine Moerli is algemeen directeur van het Nederlandse OCKYZ en ziet een gat in de markt voor deze speciale sok die kinderen overeind houdt bij het zwembad. “Ik verwed er een miljoen om dat niemand hier eerder aan gedacht heeft.” Inmiddels heeft OCKYZ ook al grote stappen gezet. Binnen enkele dagen is al meer dan de helft van de benodigde financiering rond om zwembaden veiliger te maken voor kinderen.

Veilig
Meer dan de helft van de ongelukken in zwembaden gebeurt niet ín, maar rondom het water. Vloeren rond zwembaden zijn berucht om hun gladde en harde oppervlak, waardoor kinderen voortdurend uitglijden. OCKYZ ontwierp daarom een patenteerde speciale antislip-zwemsok die kinderen beschermt op alle oppervlakken. Lichtgewicht en met open tenen is de sok comfortabel om te dragen. Daarbij zwemmen kinderen met deze sokken op een natuurlijke manier en voelen zich vrij om rond het zwembad te rennen.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Octopus
Hoewel veiligheid heel belangrijk is voor ouders, realiseert Moerli zich dat kinderen zich hier niet mee bezig houden. “Kinderen willen gewoon plezier maken, maar we zijn ons ervan bewust dat kinderen niet aan gevaren denken zoals wij volwassenen. Daarom creëren we een sterk merk met veel leuke dingen voor kinderen: ‘Wie cool is, draagt de octopus’.” Naast het beeldmerk octopus, dat zichtbaar is op alle producten, is de antislip-sok extra aantrekkelijk door de ontwikkeling van OCKYZ’ s kinderbadmodelijn en het uitbrengen van een single en een animatievideo die in de eerste helft van 2015 op de markt komen.

Voor meer informatie: www.ockyz.com
 
deel op twitter deel op facebook
 advertentie
advertentie

Hellebrekers