23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Waarborging toekomst zwembadbranche

Door het jaar heen beschrijven we vaak zwembaden die nieuw gebouwd zijn of gerenoveerd. Zwembaden die na een lange periode van besluitvorming, ontwerp en -niet te vergeten- het bouwen zelf hun deuren hebben geopend. Het bouwen of renoveren van een zwembad is een groots project. Er komt veel bij kijken, met veel partijen. Maar het resultaat is er dan altijd wel naar. Want naast het functionele aspect, speelt architectuur ook een grote rol. Maar ook duurzaamheid krijgt veel aandacht, en dan niet alleen vanuit kostenoogpunt maar ook vanuit het oogpunt van milieuvriendelijkheid. En natuurlijk de omgeving zelf. Het zwembad heeft een maatschappelijke functie voor zijn gebruikers en de wijk waarin het is gevestigd.

13 nieuwbouw en renovatieprojecten

De afgelopen jaren zat de economie niet mee, maar gelukkig is daar verandering in gekomen. In de laatste uitgave van het jaar maken wij traditiegetrouw een lijst met zwembaden die het jaar erop worden opgeleverd. Ook in deze uitgave kun je lezen, en ook zien, welke zwembaden er volgend jaar bijkomen of zijn gerenoveerd. Opvallend is dat sinds jaren deze lijst weer eens langer is dan voorgaande jaren en dat is natuurlijk een goed teken. Wil jij weten welke baden een lange periode van voorbereiding, schetsen, begroten, strijd en nog eens begroten en kosten bewaken achter de rug hebben? Je leest het in de november uitgave van ZwembadBranche die deze week weer is bezorgd.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Magazine niet ontvangen? Neem een gratis abonnement via deze link