Update privacy beleid ZBB: wat betekent dit voor jou?

Het zal je vast niet zijn ontgaan, vanaf 25 mei gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. De AVG stelt strengere eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met persoonsgegevens. Natuurlijk voldeden wij altijd al aan de privacywet en gingen wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Maar met het oog op de AVG hebben wij ons privacybeleid weer eens kritisch bekeken en ons beleid hierop aangepast. Wat betekent dit nu voor jou?

Hoe gaan wij met jouw gegevens om?

Wij verzenden offline het magazine ZwembadBranche en versturen online nieuwsbrieven, hiervoor gebruiken wij persoonsgegevens. Je ontvangt alleen wat van ons als jij in het verleden deze gegevens met ons hebt gedeeld en nog niet eerder aan ons hebt aangegeven dat jij niks meer van ons wilt ontvangen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Wij willen je graag informeren en inspireren, maar zeker niet irriteren. Hoe wij precies met deze gegevens omgaan, kun je lezen in onze privacy verklaring die aansluit op de nieuwe regelgeving.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Welke gegevens hebben wij van jou?

Uiteraard bepaal jij zelf welke gegevens wij van jou mogen gebruiken en waarvoor. Wij houden alles daarom graag transparant. Wil jij dus weten welke gegevens wij van jou hebben? Jij hebt de mogelijkheid om de gegevens die wij van jou opslaan in te zien. Ook heb je de mogelijkheid om deze aan te passen of op elk gewenst moment te laten verwijderen. In dat laatste geval halen wij al jouw gegevens uit ons bestand en zullen wij jou niks meer sturen. En mocht je toch van gedachten veranderen? Je kunt je natuurlijk altijd weer aanmelden.

Wat moet jij nu doen?

Wanneer jij ZwembadBranche en/of onze mailings wilt blijven ontvangen, hoef je niks te doen. Door na 24 mei 2018 van onze diensten gebruik te blijven maken, bevestig je ons geüpdatete privacy verklaring en ga je akkoord met de vernieuwde regels. Mocht je toch van mening veranderen? Geen probleem, je kunt je altijd afmelden. Onder elke e-mailing vind je, net als voorheen, de mogelijkheid om je meteen uit te schrijven. Wij sturen jou dan geen email nieuwsbrief meer, tenzij je je weer opnieuw aanmeldt. Ook bij elke editie van ons magazine staat precies aangegeven hoe jij je kunt afmelden voor het abonnement. Tevens kun je je elk moment online afmelden voor ZwembadBranche en/of de mailings via zwembadbranche.nl/vergeet-me.

Moeten we jou vergeten…?

Wil je vanaf nu geen ZwembadBranche en/of mailings meer van ons ontvangen? Laat ons dit dan weten via zwembadbranche.nl/vergeet-me. Je kunt hierbij aangeven of je het magazine en/of de nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen. We halen jouw gegevens dan uit ons adressenbestand en zullen je niet meer ons magazine sturen of de nieuwsbrieven mailen. Let op! wij houden je dan ook niet meer op de hoogte van onze evenementen zoals het ZwembadBranche Congres en de ZwembadBranche Dag. Uiteraard kun je ons wel blijven volgen via social media. En mocht je ons toch missen? Je kunt je natuurlijk altijd weer aanmelden!

Heb je hier vragen over? Mail ze even naar info@zwembadbranche.nl, dan helpen we je graag.


advertentie

Alle leveranciers voor de zwembranche vind je hier