10 oktober ZwembadBranche Dag

Toe aan inspiratie? Luister deze podcasts!

Minette Lommers, directeur Den Ekkerman, heeft het erg druk gehad met de bouw van het nieuwe zwembad. Daarnaast vroeg corona natuurlijk de afgelopen jaren alle aandacht en ook nu zijn er weer genoeg uitdagingen. Maar er blijft altijd tijd over een een inspirerende podcast. Een podcast die je op nieuwe gedachten brengt, waardoor je ideeën opdoet of die je gewoon weer heel veel energie geeft. In deze blog deelt Minette haar podcast tips.

Over spreken gesproken van Glenn Vergoossen

Hierin wordt besproken hoe je het beste voor een groep kunt staan. Voor een zwemonderwijzer ook wel belangrijk omdat je eigenlijk ook altijd voor een groep staat. Maar zeker ook waardevol voor de communicatie richting de ouders of voor als je een keer een workshop over je vak moet geven. Hij heeft ook altijd leuke gasten in zijn podcast met verschillende achtergronden. Verder is hij zelf ook spreker en geeft hij trainingen voor het bedrijf van Covey en draagt dus ook de visie van Stephen Covey uit. Iets waar ieder bedrijf en iedere medewerker iets mee kan. Wij hebben dit zelf ook op een personeelsbijeenkomst besproken en halen hier ook onze doelen uit voor het personeel.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Luister hier de podcasts ‘Over spreken gesproken’

Omdenken van Berthold Gunster

Deze podcast is gewoon zo waardevol omdat je steeds verschillende casussen hoort waar je zelf persoonlijk iets aan kunt hebben. Verder is het fenomeen ‘omdenken’ inmiddels wel doorgedrongen tot menig werkvloer (bij ons wel in ieder geval). In het geval van afwijkende situaties is het altijd handig als je het probleem eens om gaat denken of op een andere manier gaat benaderen. Ook als je werkt met kinderen, vind ik dit persoonlijk heel handig. Niet gelijk een stempel drukken, maar het eens van een andere kant bekijken. Je zult zien dat je de kinderen ook op een andere manier gaat benaderen.

Luister hier de podcasts ‘Omdenken’

De klanten podcast met Daniëlle de Jong & Over klanten gesproken van Sidney Brouwer

Voor de algemene dagelijkse gang van zaken en je zicht op klanttevredenheid kun je hier veel waardevolle informatie uithalen. Daniëlle de Jong is altijd gericht op het meeste halen uit je organisatie richting de klant. Overtref hun verwachtingen en je houdt klanten voor het leven over. Hetzelfde geldt voor de podcast ‘Over klanten’ gesproken van Sidney Brouwer. Allebei komen ze ook altijd met veel praktijkvoorbeelden, waardoor het gemakkelijker is om te begrijpen en op te slaan in je geheugen. Nu nog doorvoeren richting je personeel, maar de eerste stap heb je al genomen als je deze podcasts gaat luisteren. En ohja, de klanten podcast is in het begin ook met Jos Burgers: wie kent hem niet?

Luister hier de klantenpodcasts en de podcast ‘Over klanten gesproken’

Drive van Mark Tuitert

Waar krijg jij energie van? Wat drijft jou om door te gaan waar je mee bezig bent of nog een stapje extra te zetten. Wat is jouw mindset? Een uiterst inspirerende podcast met leuke gesprekpartners, waarvan ook veel topsporters. Ik vind dat persoonlijk altijd zeer leuk om te horen hoe zij alles opzij zetten voor dat ene doel, maar ook welke valkuilen hierbij komen kijken. Voor een stukje persoonlijke ontwikkeling en stoïcijnse mindset moet je zeker bij deze podcast zijn.

Luister hier de podcasts ‘Drive’

Heb jij nog een leuke podcast? Laat het ons weten!


advertentie

ZwembadBranche Dag 2023