Start renovatie Gouwebad de Sniep in juni 2011

De renovatie van Zwembad de Sniep zal waarschijnlijk op 1 juni te starten. Als alles volgens plan verloopt, is het gerenoveerde bad op 1 september klaar. Er is voor deze periode gekozen omdat belangrijke activiteiten, zoals zwemles, schoolzwemmen, activiteiten voor doelgroepen en verhuur aan sportverenigingen normaal in deze periode niet plaatsvinden. Het is verder de periode dat medewerkers hun vakantie opnemen.

Een groot gedeelte van de renovatie is in de technische ruimten. De complete luchtbehandeling in de zwemzalen wordt vernieuwd. Dit heeft een gunstige invloed op de luchtkwaliteit in de zwemzalen. Verder worden er allerlei maatregelen genomen die een gunstig effect hebben op het energieverbruik en de kwaliteit van het zwemwater.

Het interieur wordt grondig aangepakt. De kleedruimten krijgen een facelift en de zwemzalen krijgen een andere uitstraling door middel van nieuw schilderwerk. Plafonds worden vervangen en het tegelwerk opgeknapt. De complete verlichting wordt vervangen en er komt onderwaterverlichting met wisselende kleuren. Hiermee kan iedere gewenste sfeer gemaakt worden. Tot slot worden ook de ruimten rondom het buitenbad aangepakt. De nostalgische badpost uit 1969 verdwijnt en de beplanting, bestrating en gazons worden opnieuw aangelegd.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Tijdens de renovatie is het mogelijk op de site www.gouwebaddesniep.nl de vorderingen te volgen. Hier staat meer informatie over de werkzaamheden. Het zwembad organiseert in de verbouwperiode een aantal open dagen waarop de werkzaamheden kunnen worden aanschouwd.


advertentie

Hellebrekers

Een gedachte over “Start renovatie Gouwebad de Sniep in juni 2011

Reacties zijn gesloten.