23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Midzomernachtduik 2014: Leeghwaterbad Purmerend

midzomernachtduik-2014Nog iets meer dan een maand en dan vindt de Midzomernachtduik 2014 plaats. In het Leeghwaterbad in Purmerend wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen om het succes van vorig jaar te overtreffen. Freek Eshuis (manager Leeghwaterbad): “Op vrijdag 20 juni bruist onze gehele accommodatie. Zo zullen we in het Sportbad baantjes zwemmen, duiken en onderwater fietsen met AquaSpinning voor Spieren voor Spieren en in de hal kun je spinnen voor het goede doel. In het doelgroepenbad kunnen kinderen duiken en op de speelweide wordt er volop gevoetbald. Tevens kunnen de voetbaltalenten zich even wanen op het WK en penalty’s schieten. En om in de WK sfeer te blijven is het recreatiebad oranje gekleurd.” Nu ook maar hopen dat Oranje dan ook echt de eerste ronde overleefd.

‘Het hele zwembad bruist!’
Daarnaast heeft Leeghwaterbad de middenstand erbij betrokken voor gesponsorde kraampjes, banners of ander promotiemateriaal in de hal. Kortom op alle fronten wordt gewerkt aan een geslaagd evenement om zo het zwemmen extra onder de aandacht te brengen. Maar zeker ook om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Eshuis: “Dagelijks zien wij om ons heen wat een voorrecht het is om vrij te kunnen bewegen, het maakt kinderen gezond en gelukkig. Omdat we dit ieder kind gunnen, werken we met alle liefde mee aan de strijd tegen spierziekten bij kinderen.” Het Leeghwaterbad heeft een eigen sponsorpagina gemaakt op de site van Spieren voor Spieren waarmee de inzamelactie door iedereen is bij te houden.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Wat ga jij doen? Wij zijn benieuwd naar jouw Midzomernachtduik. Heb jij al een programma voor 20 juni of zijn de inzamelacties al begonnen? Mail het ons en wij publiceren het op onze site.

Informatie. Kijk voor meer informatie over de Midzomernachtduik of over sponsoring en ondersteuning bij de communicatie op onze website.

aanmelden