15 oktober ZwembadBranche Dag

LMCG nieuwe mediapartner Fit!vak

Fit!vak en LMCG (uitgeverij ZwembadBranche) maken bekend dat zij met ingang van 1 januari 2012 een mediapartnership aangaan. De samenwerking zal in hoofdzaak bestaan uit het uitgeven van Fit!magazine. Daarmee neemt LMCG de rol over van Wielaard Media, die tot eind 2011 Fit!magazine zal uitgeven.

Directeur van Fit!vak, Ronald Wouters: “Door de samenwerking met LMCG kunnen wij verder bouwen aan de positieve positionering van Fit!vak en het uitdragen van onze visie en activiteiten onder onze doelgroepen. Het vakblad Fit!magazine geeft ons een extra communicatiemiddel. Daarnaast zal Fit!magazine ook digitaal verschijnen en op het gebied van social media een actievere rol gaan spelen.” In de communicatiestrategie van Fit!vak krijgt LMCG een positie als mediapartner. De samenwerking is in eerste instantie gesloten voor een periode van 2 jaar, waarbij beide partijen een sterke intentie hebben om de samenwerking door te laten lopen in de daarop volgende jaren.

Raymond Leever, algemeen directeur van LMCG: “Wij omarmen de fitnessbranche al jaren, via onze uitgave Leisure Management. Mooi is dat met deze samenwerking nu ook de fitnessbranche specifiek de aandacht krijgt.”


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Fit!magazine
Fit!magazine is het magazine voor alle fitness- en wellnesscentra in Nederland en communicatieorgaan van brancheorganisatie Fit!vak. Het magazine zoomt in op alle aspecten en facetten van de bedrijfsvoering van centra die professioneel werkzaam zijn in de fitness-, sport- en bewegingsbranche. Momenteel zijn er meer dan 900 erkende fitness-, sport- en bewegingslocaties aangesloten bij Fit!vak. Alle fitness- en wellnesscentra in Nederland ontvangen het magazine, alsook de geregistreerde fitnessinstructeurs.

Volg Fit!magazine ook via twitter: twitter.com/fitmagazine


advertentie

E.B.T.C.