Laco en Sportfondsen bundelen krachten samen in één bedrijf

De directies van Laco en Sportfondsen hebben vandaag bekendgemaakt dat beide organisaties stappen gaan zetten om één bedrijf te worden. De krachten van beide organisaties worden gebundeld tot één sterke landelijke partner op het gebied van het beheer en de exploitatie van multifunctionele sport-, recreatie- en welzijnsaccommodaties.

Voor iedereen die vitaal wil zijn

Met meer dan 300 exploitaties voor sport, recreatie en welzijn, ruim 3.500 medewerkers, en 20 miljoen bezoekers per jaar zetten Sportfondsen en Laco zich in voor iedereen die vitaal wil zijn, of dat wil worden. Een uitstekende infrastructuur voor sport en welzijn is van groot belang voor de vitaliteit van bewoners in iedere gemeente. Daar dragen Sportfondsen en Laco al bijna 100 jaar aan bij en dat blijft de nieuwe organisatie ook in de toekomst doen.

Krachten bundelen voor de toekomst

Door de krachten te bundelen bouwen Laco en Sportfondsen aan een sterke organisatie die de uitdagingen van nu en in de toekomst, zoals digitalisering, wet- en regelgeving, duurzaamheid, stijgende energiekosten en krapte op de arbeidsmarkt, het hoofd kan bieden. Samen vormen de bedrijven een solide organisatie die lokaal de gemeente en haar bewoners verbindt. De organisaties zetten zich ook in de toekomst in voor een gastvrije ontvangst en een aantrekkelijk aanbod in alle accommodaties.

Vragen

Laco en Sportfondsen behouden de eigen bedrijfsvoering met de bekende contactpersonen, als ook het management en de directie. Met vragen of opmerkingen kun je bij hen terecht via de bekende contactgegevens.